‘s Werelds eerste app-based restaurant komt naar Nederland!

18 april 2017 | Thijs Jacobs

De Zweedse restaurantketen Pinchos is van plan om uit te breiden in Nederland. Pinchos heeft een uniek concept. Gasten kunnen namelijk met de Pinchos App, beschikbaar voor iOs en Android, reserveren, bestellen en betalen. Pinchos is hiermee het eerste restaurant ter wereld dat mensen via hun mobiel laat bestellen in het restaurant.

In Zweden is Pinchos een groot succes. Sinds de oprichting in 2014 zijn er bijna 30 vestigingen geopend en staan er nog 12 op de planning om dit jaar te openen. Naast de expansie in Zweden wordt er druk gebouwd aan nieuwe restaurants in Noorwegen en Denemarken.

De keuken van Pinchos bestaat uit kleine culinaire gerechten die op hetzelfde moment geserveerd worden. Het heeft wat weg van tapas, maar bij Pinchos vind je ook Japanse sashimi, Hongaarse biefstuk en mini-hamburgers, etc. Met recht een global food circus.

Een Pinchos restaurant is in een moulin-rouge stijl ingericht, met uiteraard een verwijzing naar het circus. Naast de overheerlijke gerechten en unieke uitstraling biedt Pinchos gasten ook een uitstekende service. Pinchos wil het de consumenten zo gemakkelijk mogelijk maken

De Pinchos App beschikt over diverse mogelijkheden.  Met de Pinchos App kunnen gasten reserveren bij elk Pinchos restaurant, waarna ze deze kunnen delen met hun vrienden via Facebook. Als mensen de weg niet weten, helpt de Pinchos App met een routebeschrijving. Eenmaal in het restaurant fungeert de Pinchos App als persoonlijke ober, waarmee je zowel drank als food besteld. Aan het eind van het bezoek kan er via de Pinchos App worden betaald, waarmee tevens bonuspunten worden gespaard, die bij een volgend bezoek kunnen worden ingewisseld. De medewerkers van Pinchos lopen rond, uiteraard in circuskleding, om vragen te beantwoorden en het iedereen naar de zin te maken.

Pinchos open voor ondernemers die Master Franchisee willen worden in Nederland. Met de master licentie verkrijgt de ondernemer het alleenrecht op de expansie in Nederland.

De Pinchos Master Franchisee is een ondernemer die veel ervaring heeft met het ondernemerschap in food. Daarnaast is voldoende eigen vermogen van belang om nieuwe vestigingen te kunnen openen.

Geinteresseerden kunnen zich melden bij Customerfactory op 070 – 345 34 30 of info@customerfactory.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: