‘s Werelds eerste app-based restaurant komt naar Nederland!

18 april 2017 | Thijs Jacobs

De Zweedse restaurantketen Pinchos is van plan om uit te breiden in Nederland. Pinchos heeft een uniek concept. Gasten kunnen namelijk met de Pinchos App, beschikbaar voor iOs en Android, reserveren, bestellen en betalen. Pinchos is hiermee het eerste restaurant ter wereld dat mensen via hun mobiel laat bestellen in het restaurant.

In Zweden is Pinchos een groot succes. Sinds de oprichting in 2014 zijn er bijna 30 vestigingen geopend en staan er nog 12 op de planning om dit jaar te openen. Naast de expansie in Zweden wordt er druk gebouwd aan nieuwe restaurants in Noorwegen en Denemarken.

De keuken van Pinchos bestaat uit kleine culinaire gerechten die op hetzelfde moment geserveerd worden. Het heeft wat weg van tapas, maar bij Pinchos vind je ook Japanse sashimi, Hongaarse biefstuk en mini-hamburgers, etc. Met recht een global food circus.

Een Pinchos restaurant is in een moulin-rouge stijl ingericht, met uiteraard een verwijzing naar het circus. Naast de overheerlijke gerechten en unieke uitstraling biedt Pinchos gasten ook een uitstekende service. Pinchos wil het de consumenten zo gemakkelijk mogelijk maken

De Pinchos App beschikt over diverse mogelijkheden.  Met de Pinchos App kunnen gasten reserveren bij elk Pinchos restaurant, waarna ze deze kunnen delen met hun vrienden via Facebook. Als mensen de weg niet weten, helpt de Pinchos App met een routebeschrijving. Eenmaal in het restaurant fungeert de Pinchos App als persoonlijke ober, waarmee je zowel drank als food besteld. Aan het eind van het bezoek kan er via de Pinchos App worden betaald, waarmee tevens bonuspunten worden gespaard, die bij een volgend bezoek kunnen worden ingewisseld. De medewerkers van Pinchos lopen rond, uiteraard in circuskleding, om vragen te beantwoorden en het iedereen naar de zin te maken.

Pinchos open voor ondernemers die Master Franchisee willen worden in Nederland. Met de master licentie verkrijgt de ondernemer het alleenrecht op de expansie in Nederland.

De Pinchos Master Franchisee is een ondernemer die veel ervaring heeft met het ondernemerschap in food. Daarnaast is voldoende eigen vermogen van belang om nieuwe vestigingen te kunnen openen.

Geinteresseerden kunnen zich melden bij Customerfactory op 070 – 345 34 30 of info@customerfactory.nl.

Overig nieuws

Economie Food
Franchising in horeca neemt toe in Nederland

De franchisesector heeft in 2016 een boost gekregen. Opvallend is de toename van het aantal medewerkers (+3,8%) en de omzet (+3,2%). De sector Detailhandel Food is met de meeste medewerkers en een omzet van maar liefst meer dan 14.1 miljard euro het meest opvallend. Dit is gerealiseerd met mind...

Food Awards
Beste hamburgermaker van Nederland wil prijzen winnen met kipburger

Tijdens National Hamburger Day op zondag 28 mei 2017 viert de Familie Ter Marsch haar hamburgersuccessen van de afgelopen jaren. Tevens blikt zij vooruit met een voorproefje op de World Food Championships in Alabama, Amerika, bij Café Ter Marsch. Op zondag 28 mei serveren zij voor bij de b...

Bezorgen
Eten bestellen via Facebook, een zegen voor restaurants?

In de Verenigde Staten test Facebook het bestellen van eten via het social media kanaal. Restaurants klagen al langer over de hoge kosten bij Thuisbezorgd, dus dit zou een 'game changer' kunnen zijn binnen de bezorgmarkt. Facebook rolt meer functionaliteiten uit, zoals het plaatsen van va...

Video
Video: waarom bezoekers de Europa League finale niet in de horeca bekijken

Irritante gasten, betweters, pseudo-kenners, negatievelingen en een barman die liever voetbal kijkt dan biertjes tapt... Voetbal kijken is leuk, maar soms kun je je ergeren aan de kleinste dingen wanneer de gemoederen hoog oplopen. In deze video zie je waarom bepaalde mensen de finale van de Euro...

Interieur Advertorial
Controle binnenklimaatsystemen bespaart horeca veel geld

Momenteel worden de controles op de regelgeving omtrent de EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) door Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied sterk geïntensiveerd. De regelgeving voor eigenaren en beheerders van gebouwen met een opgeteld koelvermogen van 12KW of meer worden met name in ...

Opening Restaurant
MasterChef-winnaar opent eigen restaurant

Wie altijd al eens aan heeft willen schuiven bij MasterChef Bart van Berkel, kan vanaf deze zomer zijn hart ophalen in de binnenstad van Haarlem. De winnaar van het tv-programma MasterChef opent daar op 10 augustus de deuren van zijn eigen restaurant. Nadat hij MasterChef won, ging Bart van Berke...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: