Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

30 november 2011 |
Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011<

Op 14 & 15 november was Autotron Rosmalen opnieuw de uitgelezen plek om in korte tijd een volledige update van de horecabranche te verkrijgen. Ruim 2800 bezoekers
hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van bijna 100 exposanten.

Succesvolle derde editie
Met een spetterend beursprogramma en een bruisende sfeer kan gesproken worden over een succesvolle 3e editie. Opnieuw heeft de horecaprofessional zijn weg gevonden naar Autotron Rosmalen. De Brabantse horecavakbeurs heeft vele tevreden en positieve reacties opgeleverd. Kenmerkend voor de bezoekers van HORECA is het hoge aantal beslissingsbevoegden: ruim 76% bestaat uit eigenaars,
exploitanten, bedrijfsleiders en managers. Er is ook een grote verbreding in bezoekersdoelgroepen geconstateerd; zo worden de kookstudio’s, catering & traiteurs, sportaccommodaties en institutionele horeca goed vertegenwoordigd.

Informatie, trends en ontwikkelingen
De belangrijkste redenen voor een bezoek aan HORECA zijn het verzamelen van informatie, potentiële leveranciers ontmoeten en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Maar ook inspiratie opdoen en research naar nieuwe producten staan bovenaan het lijstje. Ruim 40 procent verwacht nu al producten aan te schaffen die zij op de beurs hebben ontdekt. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 82% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en een erg goede en complete beursbeleving gehad.
HORECA stond ook dit jaar bol van de sfeervolle activiteiten. Zo kon men niet om De Proefcorner
heen, hier werd volop geproefd en ontdekt. Het (speciaal) Bierenplein was een grote publiekstrekker voor iedereen die kennis wilde maken met nieuwe bieren en merken. Maar ook de smakelijke demonstraties van topchefs Jeroen van Oijen en Pim Haaksman hebben de bezoeker geïnspireerd. De befaamde Brabantse Netwerkavond, voor exposanten en hun klanten, was ook dit jaar een gepaste en gezellige afsluiter van de eerste beursdag.

Tevredenheid
De tevredenheid van de deelnemers is terug te herleiden uit het feit dat meer dan de helft niet wil ontbreken op HORECA 2012. Zij hebben hun deelname direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs HORECA in Rotterdam!
Op 16 & 17 april 2012 staat de eerste editie gepland van de vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact
opnemen met Mardjan Mohammadi via (0162) 408 997 of "mardjan.mohammadi@easyfairs.com"mailto:mardjan.mohammadi@easyfairs.com

De 4e editie in Rosmalen
Op 5 & 6 november 2012 staat de 4e editie van HORECA gepland in Autotron Rosmalen. easyFairs nodigt elke professional uit om deel te nemen aan deze vakbeurs.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: