Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie

25 mei 2018 | David Bakker
Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie<

Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlogen. SVH meester kok Robert Kranenborg verzorgt de gastronomische lessen. De Horeca Academie in Den Haag biedt deze expert opleiding van één jaar in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online.

Door getalenteerde chef-koks en sommeliers uit de praktijk uit te nodigen om les te geven, sluit de opleiding van WTOL Academy naadloos aan bij de lesmethode van de Horeca Academie. Niet leren uit een boekje, maar leren door te doen en door al je zintuigen te gebruiken.

Praktijkgericht

Horeca Academie directeur Antoine Defesche; “Wij bieden praktijkgerichte mbo opleidingen en trainingen speciaal ontwikkeld voor én door horeca professionals. Wijn is een belangrijk onderdeel binnen de horeca branche. We zijn daarom blij dat we naast SVH wijn 2 (Basis) en SVH wijn 3 (gevorderd) nu ook in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online de SVH Vinologen opleiding kunnen aanbieden”

WTOL Academy | Wijntraining Online directeur Ruud Weterings: “Onze flexibele en praktijkgerichte opleidingen zijn in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zowel vanuit de wijnbranche, horeca opleiders, hotelketens en ook de vele wijnliefhebbers, is de behoefte ontstaan aan een vervolg in de vorm van een SVH Vinologen opleiding in de regio. Een Vinologen opleiding met aansprekende praktijk docenten. Een digitale leeromgeving. Een Vinologen opleiding met praktijkgerichte opdrachten”

De opleiding SVH Wijn 4 Vinoloog, is een wijnopleiding voor horeca professionals maar ook voor mensen die als hobbyist een serieuze wijnopleiding willen volgen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: