Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie

25 mei 2018 | David Bakker
Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie<

Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlogen. SVH meester kok Robert Kranenborg verzorgt de gastronomische lessen. De Horeca Academie in Den Haag biedt deze expert opleiding van één jaar in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online.

Door getalenteerde chef-koks en sommeliers uit de praktijk uit te nodigen om les te geven, sluit de opleiding van WTOL Academy naadloos aan bij de lesmethode van de Horeca Academie. Niet leren uit een boekje, maar leren door te doen en door al je zintuigen te gebruiken.

Praktijkgericht

Horeca Academie directeur Antoine Defesche; “Wij bieden praktijkgerichte mbo opleidingen en trainingen speciaal ontwikkeld voor én door horeca professionals. Wijn is een belangrijk onderdeel binnen de horeca branche. We zijn daarom blij dat we naast SVH wijn 2 (Basis) en SVH wijn 3 (gevorderd) nu ook in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online de SVH Vinologen opleiding kunnen aanbieden”

WTOL Academy | Wijntraining Online directeur Ruud Weterings: “Onze flexibele en praktijkgerichte opleidingen zijn in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zowel vanuit de wijnbranche, horeca opleiders, hotelketens en ook de vele wijnliefhebbers, is de behoefte ontstaan aan een vervolg in de vorm van een SVH Vinologen opleiding in de regio. Een Vinologen opleiding met aansprekende praktijk docenten. Een digitale leeromgeving. Een Vinologen opleiding met praktijkgerichte opdrachten”

De opleiding SVH Wijn 4 Vinoloog, is een wijnopleiding voor horeca professionals maar ook voor mensen die als hobbyist een serieuze wijnopleiding willen volgen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Indonesia breidt uit met franchiseformule en bezorgdienst

Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familierestaurant van zijn vader. Restaurant Indonesia kreeg een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en een stek in de Foodhallen. Nu heeft het restaurant ...

Events
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het n...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Mijn Frenkie

De spelers van Ajax zijn populairder dan ooit. Europese topclubs azen op de jonge spelers die met Amsterdamse bravoure zoveel harten hebben gestolen. Het is een illusie om te denken dat je deze topspelers zou kunnen vasthouden. "Ajax is een fantastiche club, maar deze kans kan ik natuurlijk...

Hotelbouwplannen Culinair
Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als inspiratiebron en speelt duurzaamheid een grote rol. Het is de derde grote verbouwing in acht jaar voor eigenaar Eric Swaghoven, die eerder het restaurant en de ke...

Advertorial
Zo zet je de gebakken aardappeltjes van oma op tafel

Vrijwel iedere kooktechniek is wel los te laten op een aardappel. Dat maakt het Oer-Hollandse product dan ook gewild bij menig chef-kok. Weinig waste, betrouwbaar, makkelijk in de bereiding, lang te bewaren, een allemansvriend en gewoon ontzettend lekker. Van de klassieke gekookte pieper naar sou...

Bier Events
Achtste editie Week van het Nederlandse Bier laat groei en diversiteit biersector zien

De biersector groeit en bloeit en consumenten kunnen dat ervaren tijdens de 8e editie van de Week van het Nederlandse Bier. In de Grote Kerk in Den Haag is vandaag met het Nederlands Bierproeffestival deze 8e editie van start gegaan. Onder toeziend oog van de kersverse voorzitter van de Week van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: