Restaurantketen De Beren kiest voor JDE

12 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Restaurantketen De Beren en JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) Professional gaan vanaf oktober een nauwe samenwerking aan. De Beren bestaat inmiddels uit 31 restaurants en 18 bezorgrestaurants verspreid over Nederland. In al deze locaties kunnen gasten straks genieten van Douwe Egberts Espresso en Pickwick Slow Tea.

JDE Professional gaat De Beren adviseren hoe meer rendement uit koffie en thee gehaald kan worden. Een belangrijke doelstelling van De Beren is het investeren in personeel door training en kennisoverdracht, hier biedt JDE Professional als partner de juiste ondersteuning op. Daarnaast gaat de koffiebrander helpen bij het aantrekken van nieuwe gasten en De Beren ondersteunen om de optimalisatieslag te maken in de warme dranken categorie.

Van eetcafé naar horecaketen

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is na meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich thuis voelt. De groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook in de kwaliteit en versheid van de producten. De Beren wil blijven groeien en zich verder uitbreiden over het land. “Intussen kunnen we ons meten met elk willekeurig restaurant, behoudens zaken met sterren of bib gourmands, terwijl onze prijsstelling wel lager is”, aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. “Met de kennis van JDE Professional op het koffie en thee assortiment, maar ook van het activeren van de consument in de buitenshuis markt, willen we samen verder gaan bouwen en zo onze gasten optimaal bedienen.”

“Wij zijn zeer verheugd dat we samen met De Beren deze weg mogen inslaan”, aldus Sander van der Linden, marketing director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “Met onze kennis en inzichten van eindgebruikers bieden we ondernemers toegevoegde waarde en bouwen wij concepten voor en samen met de klant”.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Culinair Michelin Interview 10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week blikt Jef Schuur, Patron Cuisinier Bij Jef*, terug op het interview dat wij met hem h...

Culinair
Sterrenchef Wim Severein opent deuren van The Millèn

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende signatuur: pure gerechten van het seizoen met eerlijke ingredi&eu...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: