Restaurant Zout&Citroen viert 5-jarig bestaan met complete restyling

7 mei 2019 | Yonne van Geene

Vijf jaar geleden namen Bram en Patricia Helleman het Oosterhoutse restaurant Zout&Citroen over om daar hun droom waar te maken. Na 5 jaar keihard werken staat de keuken en het complete team als een huis. Tijd voor een tevreden terugblik en een verwachtingsvolle vooruitblik. En voor een nieuw jasje. Vandaag presenteren Bram en Patricia vol trots hun compleet gerestylde restaurant en het gloednieuwe logo. 

Samen stoppen Bram en Patricia hun ziel, zaligheid, kennis en kwaliteit in het restaurant. De manier waarop chefkok Bram Helleman de verfijnde Franse keuken combineert met krachtige oosterse smaken blijft niet onopgemerkt en heeft geleid tot vermeldingen van Michelin, Gault Millau en Lekker. Ook staat Zout&Citroen bekend om hun spannende bier-spijs combinaties, waarbij bepaalde gerechten perfect worden gecombineerd met speciaalbieren. 

Een warme deken

Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan bij haar altijd en overal voorop. Niet voor niets werd zij door GaultMillau genomineerd voor de titel 'Gastvrouw van het jaar'. Patricia: "De nieuwe, warme uitstraling van het restaurant zal zeker bijdragen aan het welkome gevoel. En nu de tuin ook in volle bloei staat wanen onze gasten zich hier in het paradijs." 

Bram Helleman: "We kijken terug op vijf intense en mooie jaren en zijn heel erg trots op waar we nu staan met Zout&Citroen. We hebben een hele eigen signatuur ontwikkeld  Nu we ook het interieur flink onder handen hebben genomen, gaan we vol energie en inspiratie op naar de volgende jaren waarin we onze gasten meer dan ooit willen verwennen en verrassen. In elk facet, elke dag weer." 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: