Restaurant Zout&Citroen viert 5-jarig bestaan met complete restyling

7 mei 2019 | Yonne van Geene

Vijf jaar geleden namen Bram en Patricia Helleman het Oosterhoutse restaurant Zout&Citroen over om daar hun droom waar te maken. Na 5 jaar keihard werken staat de keuken en het complete team als een huis. Tijd voor een tevreden terugblik en een verwachtingsvolle vooruitblik. En voor een nieuw jasje. Vandaag presenteren Bram en Patricia vol trots hun compleet gerestylde restaurant en het gloednieuwe logo. 

Samen stoppen Bram en Patricia hun ziel, zaligheid, kennis en kwaliteit in het restaurant. De manier waarop chefkok Bram Helleman de verfijnde Franse keuken combineert met krachtige oosterse smaken blijft niet onopgemerkt en heeft geleid tot vermeldingen van Michelin, Gault Millau en Lekker. Ook staat Zout&Citroen bekend om hun spannende bier-spijs combinaties, waarbij bepaalde gerechten perfect worden gecombineerd met speciaalbieren. 

Een warme deken

Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan bij haar altijd en overal voorop. Niet voor niets werd zij door GaultMillau genomineerd voor de titel 'Gastvrouw van het jaar'. Patricia: "De nieuwe, warme uitstraling van het restaurant zal zeker bijdragen aan het welkome gevoel. En nu de tuin ook in volle bloei staat wanen onze gasten zich hier in het paradijs." 

Bram Helleman: "We kijken terug op vijf intense en mooie jaren en zijn heel erg trots op waar we nu staan met Zout&Citroen. We hebben een hele eigen signatuur ontwikkeld  Nu we ook het interieur flink onder handen hebben genomen, gaan we vol energie en inspiratie op naar de volgende jaren waarin we onze gasten meer dan ooit willen verwennen en verrassen. In elk facet, elke dag weer." 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Fernando Jonker: Autodidact in de keuken

“Sucre, sucre!”, riep ik keihard toen ik voor het eerst voet zette op Nederlands bodem. Ik had nog nooit van mijn leven sneeuw gezien en dacht dat het hele land bestrooid was met suiker. Mijn eerste ontmoeting met Nederland associeerde ik dus onbewust met eten: de rode draad in mijn leve...

Awards Chefs
Restaurant ‘t Amsterdammertje wint Slag op de Schelde 2019

De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant De Sjalot in Nijmegen. ...

Verbouwen
WOK& maakt nieuwe start met vernieuwd concept

De Aziatische fast service formule WOK& maakt plaats voor een nieuw concept met een andere naam. JAMe serveert gerechten uit de wereldkeuken die vooral natuurlijk, vegetarisch en veganistisch zijn. ‘The healthiest place on earth’ is de slogan van de formule waarvan de eerste winkel i...

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Indonesia breidt uit met franchiseformule en bezorgdienst

Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familierestaurant van zijn vader. Restaurant Indonesia kreeg een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en een stek in de Foodhallen. Nu heeft het restaurant ...

Events
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het n...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: