Restaurant Zout&Citroen viert 5-jarig bestaan met complete restyling

Auteur: Yonne van Geene
7 mei 2019
Restaurant Zout&Citroen viert 5-jarig bestaan met complete restyling

Vijf jaar geleden namen Bram en Patricia Helleman het Oosterhoutse restaurant Zout&Citroen over om daar hun droom waar te maken. Na 5 jaar keihard werken staat de keuken en het complete team als een huis. Tijd voor een tevreden terugblik en een verwachtingsvolle vooruitblik. En voor een nieuw jasje. Vandaag presenteren Bram en Patricia vol trots hun compleet gerestylde restaurant en het gloednieuwe logo. 

Samen stoppen Bram en Patricia hun ziel, zaligheid, kennis en kwaliteit in het restaurant. De manier waarop chefkok Bram Helleman de verfijnde Franse keuken combineert met krachtige oosterse smaken blijft niet onopgemerkt en heeft geleid tot vermeldingen van Michelin, Gault Millau en Lekker. Ook staat Zout&Citroen bekend om hun spannende bier-spijs combinaties, waarbij bepaalde gerechten perfect worden gecombineerd met speciaalbieren. 

Een warme deken

Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan bij haar altijd en overal voorop. Niet voor niets werd zij door GaultMillau genomineerd voor de titel 'Gastvrouw van het jaar'. Patricia: "De nieuwe, warme uitstraling van het restaurant zal zeker bijdragen aan het welkome gevoel. En nu de tuin ook in volle bloei staat wanen onze gasten zich hier in het paradijs." 

Bram Helleman: "We kijken terug op vijf intense en mooie jaren en zijn heel erg trots op waar we nu staan met Zout&Citroen. We hebben een hele eigen signatuur ontwikkeld  Nu we ook het interieur flink onder handen hebben genomen, gaan we vol energie en inspiratie op naar de volgende jaren waarin we onze gasten meer dan ooit willen verwennen en verrassen. In elk facet, elke dag weer." 

Overig nieuws