Restaurant Taiko start curry pop-up concept

Auteur: Redactie
Food 18 februari 2021
Restaurant Taiko start curry pop-up concept

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, begint volgende week (26 februari) met een curry pop-up concept. 

Curry’s zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van de Taiko ervaring, als onderdeel van een uitgebreid tasting menu, maar ook á la carte te bestellen. Daarom zijn Schilo en zijn team erg blij om dit weer te kunnen delen met iedereen die verlangt naar deze bijzondere smaken.

Op het menu staan vier Thais geïnspireerde curry’s en één Indiase curry. Het menu bevat o.a. een groene curry’s met Wagyu, een gele curry met zeebaars en zelfs een Makhani curry met St. Mary’s Bay kreeft. Alle curry’s worden geserveerd met risottini, naan of krokante pappadum, tafelzuur en mango chutney. Om dit feestmaal af te sluiten staat er ook nog een kokos tapioca pudding als dessert op het menu.

Executive Chef, Schilo van Coevorden: “We zijn ontzettend tevreden met de vele Taiko at Home bestellingen, die wij gedurende de lockdown hebben kunnen bezorgen, maar we kregen al snel de vraag van onze vaste gasten in Taiko of zij, naast onze sushi en het Taiko menu, ook één van onze curry’s konden bestellen. Een groot compliment voor onze keuken en natuurlijk willen wij er alles aan doen om onze gasten tevreden te houden! Vandaar het idee om de komende weken deze curry pop-up te lanceren en iedereen thuis te kunnen laten genieten van de verschillende Aziatische smaken. Curry’s zijn al sinds de opening van Taiko in 2014 een essentieel onderdeel van het menu geweest en vele vaste gasten waren altijd weer benieuwd naar de nieuwe, seizoensgebonden curry’s die wij serveerden. Deze pop-up laat een overzicht zien van de lekkerste curry’s die wij de afgelopen jaren hebben geserveerd.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws