Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

29 juli 2013 |
Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers<

In Den Bosch gaat restaurateur Toine van Stiphout zijn plan om hotelkamers boven restaurant 't Keerhuys te maken binnenkort uitvoeren. Na een tijd lang met het idee te hebben gestoeid,
is het tijd om een handvol kamers boven de eetgelegenheid te realiseren. Hoewel het goed gaat met het restaurant, ziet Van Stiphout nieuwe omzetkansen met kamers, zo wordt bericht op de website van het Brabants Dagblad. Volgend jaar moeten de kamers gereed zijn.

Expert aan het woord
De redactie van De RestaurantKrant en Hospitality Management weet dat er meer restaurants met plannen rondlopen om kamers te realiseren. Omzetkansen, risicospreiding, gasten een totaalbeleving bieden. Het zijn veelgehoorde argumenten om het restaurantbedrijf uit te breiden met kamers. In de septembereditie plaatsen we een interview met Jef Schuur. De patron-cuisinier van Bij Jef op Texel is bij uitstek de gewezen persoon om over deze trend en de daarbij horende kansen en bedreigingen te spreken. Bij Jef is een prachtig restaurant-hotel (of is het een hotel-restaurant?) met een Michelinster, acht kamers, en bovenal een ziel.

De septembereditie van Hospitality Management verschijnt op 9 september en komt kort daarna online. De RestaurantKrant verschijnt 27 september in print en komt kort daarna online beschikbaar.

Door Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: