Restaurant Sense* failliet; nog wel open

Auteur: Redactie
Financieel 27 september 2023
Restaurant Sense* failliet; nog wel open

Restaurant Sense* in Den Bosch van eigenaar en patron-cuisinier Dennis Middeldorp is failliet verklaard. Sense ging open in 2008 en is momenteel het enige restaurant in Den Bosch met een Michelinster, deze ontvingen zij een half jaar geleden voor de twaalfde keer.

Middeldorp liet dit jaar na het ontvangen van de ster weten dat de omstandigheden al een poosje niet optimaal waren. “Vooral omdat de aanvoer van de gewenste producten niet stabiel was. Dat kan invloed hebben op de beoordeling. Maar gelukkig behouden we de ster”, zei hij tegen het Brabants Dagblad.

Aan het begin van de coronacrisis, in maart 2020, liet de eigenaar weten dat de impact direct voelbaar was en riep hulp in van klanten voor financiële steun. Sense overleefde de coronacrisis, maar de bv werd uiteindelijk toch op 19 september failliet verklaard. Tegen het Brabants Dagblad zegt de ondernemer met zijn restaurant nog wel open te zijn, maar verder niet veel kan zeggen vanwege een 'vrij precaire situatie’ door de nasleep van de coronacrisis. In de loop van deze week verwacht hij meer duidelijkheid.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws