Restaurant Nescio viert jubileum

11 juni 2013 |
Restaurant Nescio viert jubileum

"In 10 jaar tijd heb ik een nieuw concept zien uitgroeien tot een pareltje om de hoek", vertelt Miranda de Jongh, eigenaresse van Restaurant Nescio in Den Bosch. Het restaurant viert het 10-jarig
bestaan met een samengesteld jubileum-menu. Zo hiel onder andere Facebook om de top vijf in kaart te brengen.

KLeine gerechtjes
"Blijven ontwikkelen, een sterke visie hebben en natuurlijk je hart en ziel in de zaak stoppen, daar ben ik mee begonnen en daar heb ik altijd aan vastgehouden", licht de eigenaresse toe. Restaurant Nescio serveert kleine gerechtjes, vaak in meerdere gangen. Gasten kunnen op deze manier voor een betaalbare prijs meer van de kaart proeven. De Jongh begon als kok bij de horecazaak en werd na twee jaar eigenaresse.

Meer diepgang
Het concept van het serveren van meerdere kleine gerechtjes heeft door de jaren heen meer diepgang gekregen. "Ik vind het belangrijk om te blijven zoeken naar meer streekgebonden- en regionale producten, ik ga graag op zoek naar achtergronden van de verschillende producten en streef erna alles zo natuurbewust in te kopen en te verwerken. Trots ben ik op de volledig vegetarische kaart die we aan onze gasten kunnen presenteren", aldus De Jongh.

Jubileum-menu
De samenstelling van het jubileum-menu is mede tot stand gekomen door vaste gasten en facebookvrienden van Nescio. “In onze nieuwsbrief hebben we iedereen opgeroepen zijn of haar favoriete gerecht van de afgelopen 10 jaar met ons te delen. De enthousiaste reacties vormden een mooie terugblik. Het is erg leuk om te zien waar onze gasten door de jaren heen van hebben genoten", memoreert De Jongh. Van deze gerechten is een poll op de facebookpagina van het restaurant gemaakt. De top 5 van de poll wordt verwerkt in het jubileum-menu van vijfgangen.

foto: André Dieterman

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sligro lanceert herstartcampagne voor heel horeca-Nederland

Na een bizar jaar ligt er, met de aangekondigde opening van de terrassen op 28 april, een nieuw begin in het verschiet. Dat we elkaar weer mogen ontmoeten en samen kunnen genieten. Sligro wil op een hartverwarmende manier heel horeca-Nederland laten weten dat ze er voor ze zijn en graag met ze optre ...

Achtergronden Corona
15 procent Nederlanders bezoekt minder vaak horeca vanwege contactformulieren

Nu de terrassen weer gedeeltelijk heropend worden, zullen horecaondernemers hun bezoekers ook opnieuw moeten vragen om contactgegevens voor bron- en contactonderzoek. 14,9 procent van de Nederlanders bezoekt echter minder horeca vanwege de vraag om contactgegevens achter te laten. Dit en meer blijkt ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Internationaal Mensen
Naft bier wint gold award op internationale bierverkiezing

Het Gentse Naft bier, gebrouwen door Brandstof, een nieuwe brouwerij gestart door 2 jonge ondernemers uit Gent, valt in de prijzen op de Frankfurt International Trophy. De internationale bier- en wijnverkiezing - die jaarlijks plaatsvindt in Frankfurt in Duitsland - heeft uit meer dan 3800 bieren, w ...

KHN
KHN wil horeca volledig open voor 1 juni

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vindt dat de horeca sneller en onbeperkt open moet. Dat laat de brancheveniging weten middels een persbericht. KHN-voorzitter Robèr Willemsen vindt het openen van de terrassen onvoldoende. “Bij de aangekondigde versoepelingen per 28 april, wil KHN d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: