Restaurant Nescio viert jubileum

11 juni 2013 |
Restaurant Nescio viert jubileum<

"In 10 jaar tijd heb ik een nieuw concept zien uitgroeien tot een pareltje om de hoek", vertelt Miranda de Jongh, eigenaresse van Restaurant Nescio in Den Bosch. Het restaurant viert het 10-jarig
bestaan met een samengesteld jubileum-menu. Zo hiel onder andere Facebook om de top vijf in kaart te brengen.

KLeine gerechtjes
"Blijven ontwikkelen, een sterke visie hebben en natuurlijk je hart en ziel in de zaak stoppen, daar ben ik mee begonnen en daar heb ik altijd aan vastgehouden", licht de eigenaresse toe. Restaurant Nescio serveert kleine gerechtjes, vaak in meerdere gangen. Gasten kunnen op deze manier voor een betaalbare prijs meer van de kaart proeven. De Jongh begon als kok bij de horecazaak en werd na twee jaar eigenaresse.

Meer diepgang
Het concept van het serveren van meerdere kleine gerechtjes heeft door de jaren heen meer diepgang gekregen. "Ik vind het belangrijk om te blijven zoeken naar meer streekgebonden- en regionale producten, ik ga graag op zoek naar achtergronden van de verschillende producten en streef erna alles zo natuurbewust in te kopen en te verwerken. Trots ben ik op de volledig vegetarische kaart die we aan onze gasten kunnen presenteren", aldus De Jongh.

Jubileum-menu
De samenstelling van het jubileum-menu is mede tot stand gekomen door vaste gasten en facebookvrienden van Nescio. “In onze nieuwsbrief hebben we iedereen opgeroepen zijn of haar favoriete gerecht van de afgelopen 10 jaar met ons te delen. De enthousiaste reacties vormden een mooie terugblik. Het is erg leuk om te zien waar onze gasten door de jaren heen van hebben genoten", memoreert De Jongh. Van deze gerechten is een poll op de facebookpagina van het restaurant gemaakt. De top 5 van de poll wordt verwerkt in het jubileum-menu van vijfgangen.

foto: André Dieterman

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Heineken ambieert om zijn watergebruik in waterarme regio's zoals spanje en Ethiopië met 15 procent omlaag te brengen, voor minder waterschaarse regio's streven zij naar tien procent. Niet alleen dat maar ze willen ook duurzamer handelen door middel van het hergebruik van afvalwater, he...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

trends Bier
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?

Een team van 160 wetenschappers is bezig met het ontwikkelen van een algoritme wat klanten kan adviseren wat zij moeten bestellen. Brouwerijketen AB InBev kreeg de inspiratie voor dit idee vanuit de streamingwebsite Netflix. Netflix beveelt kijkers nieuwe series en films aan door middel van het verz...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: