Restaurant Nescio viert jubileum

11 juni 2013 |
Restaurant Nescio viert jubileum<

"In 10 jaar tijd heb ik een nieuw concept zien uitgroeien tot een pareltje om de hoek", vertelt Miranda de Jongh, eigenaresse van Restaurant Nescio in Den Bosch. Het restaurant viert het 10-jarig
bestaan met een samengesteld jubileum-menu. Zo hiel onder andere Facebook om de top vijf in kaart te brengen.

KLeine gerechtjes
"Blijven ontwikkelen, een sterke visie hebben en natuurlijk je hart en ziel in de zaak stoppen, daar ben ik mee begonnen en daar heb ik altijd aan vastgehouden", licht de eigenaresse toe. Restaurant Nescio serveert kleine gerechtjes, vaak in meerdere gangen. Gasten kunnen op deze manier voor een betaalbare prijs meer van de kaart proeven. De Jongh begon als kok bij de horecazaak en werd na twee jaar eigenaresse.

Meer diepgang
Het concept van het serveren van meerdere kleine gerechtjes heeft door de jaren heen meer diepgang gekregen. "Ik vind het belangrijk om te blijven zoeken naar meer streekgebonden- en regionale producten, ik ga graag op zoek naar achtergronden van de verschillende producten en streef erna alles zo natuurbewust in te kopen en te verwerken. Trots ben ik op de volledig vegetarische kaart die we aan onze gasten kunnen presenteren", aldus De Jongh.

Jubileum-menu
De samenstelling van het jubileum-menu is mede tot stand gekomen door vaste gasten en facebookvrienden van Nescio. “In onze nieuwsbrief hebben we iedereen opgeroepen zijn of haar favoriete gerecht van de afgelopen 10 jaar met ons te delen. De enthousiaste reacties vormden een mooie terugblik. Het is erg leuk om te zien waar onze gasten door de jaren heen van hebben genoten", memoreert De Jongh. Van deze gerechten is een poll op de facebookpagina van het restaurant gemaakt. De top 5 van de poll wordt verwerkt in het jubileum-menu van vijfgangen.

foto: André Dieterman

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: