Restaurant Nescio viert jubileum

11 juni 2013 |
Restaurant Nescio viert jubileum<

"In 10 jaar tijd heb ik een nieuw concept zien uitgroeien tot een pareltje om de hoek", vertelt Miranda de Jongh, eigenaresse van Restaurant Nescio in Den Bosch. Het restaurant viert het 10-jarig
bestaan met een samengesteld jubileum-menu. Zo hiel onder andere Facebook om de top vijf in kaart te brengen.

KLeine gerechtjes
"Blijven ontwikkelen, een sterke visie hebben en natuurlijk je hart en ziel in de zaak stoppen, daar ben ik mee begonnen en daar heb ik altijd aan vastgehouden", licht de eigenaresse toe. Restaurant Nescio serveert kleine gerechtjes, vaak in meerdere gangen. Gasten kunnen op deze manier voor een betaalbare prijs meer van de kaart proeven. De Jongh begon als kok bij de horecazaak en werd na twee jaar eigenaresse.

Meer diepgang
Het concept van het serveren van meerdere kleine gerechtjes heeft door de jaren heen meer diepgang gekregen. "Ik vind het belangrijk om te blijven zoeken naar meer streekgebonden- en regionale producten, ik ga graag op zoek naar achtergronden van de verschillende producten en streef erna alles zo natuurbewust in te kopen en te verwerken. Trots ben ik op de volledig vegetarische kaart die we aan onze gasten kunnen presenteren", aldus De Jongh.

Jubileum-menu
De samenstelling van het jubileum-menu is mede tot stand gekomen door vaste gasten en facebookvrienden van Nescio. “In onze nieuwsbrief hebben we iedereen opgeroepen zijn of haar favoriete gerecht van de afgelopen 10 jaar met ons te delen. De enthousiaste reacties vormden een mooie terugblik. Het is erg leuk om te zien waar onze gasten door de jaren heen van hebben genoten", memoreert De Jongh. Van deze gerechten is een poll op de facebookpagina van het restaurant gemaakt. De top 5 van de poll wordt verwerkt in het jubileum-menu van vijfgangen.

foto: André Dieterman

Myrtille Vromans

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: