Restaurant Nescio viert jubileum

11 juni 2013
Restaurant Nescio viert jubileum

"In 10 jaar tijd heb ik een nieuw concept zien uitgroeien tot een pareltje om de hoek", vertelt Miranda de Jongh, eigenaresse van Restaurant Nescio in Den Bosch. Het restaurant viert het 10-jarig
bestaan met een samengesteld jubileum-menu. Zo hiel onder andere Facebook om de top vijf in kaart te brengen.

*KLeine gerechtjes*
"Blijven ontwikkelen, een sterke visie hebben en natuurlijk je hart en ziel in de zaak stoppen, daar ben ik mee begonnen en daar heb ik altijd aan vastgehouden", licht de eigenaresse toe. Restaurant Nescio serveert kleine gerechtjes, vaak in meerdere gangen. Gasten kunnen op deze manier voor een betaalbare prijs meer van de kaart proeven. De Jongh begon als kok bij de horecazaak en werd na twee jaar eigenaresse.

*Meer diepgang*
Het concept van het serveren van meerdere kleine gerechtjes heeft door de jaren heen meer diepgang gekregen. "Ik vind het belangrijk om te blijven zoeken naar meer streekgebonden- en regionale producten, ik ga graag op zoek naar achtergronden van de verschillende producten en streef erna alles zo natuurbewust in te kopen en te verwerken. Trots ben ik op de volledig vegetarische kaart die we aan onze gasten kunnen presenteren", aldus De Jongh.

*Jubileum-menu*
De samenstelling van het jubileum-menu is mede tot stand gekomen door vaste gasten en facebookvrienden van Nescio. “In onze nieuwsbrief hebben we iedereen opgeroepen zijn of haar favoriete gerecht van de afgelopen 10 jaar met ons te delen. De enthousiaste reacties vormden een mooie terugblik. Het is erg leuk om te zien waar onze gasten door de jaren heen van hebben genoten", memoreert De Jongh. Van deze gerechten is een poll op de facebookpagina van het restaurant gemaakt. De top 5 van de poll wordt verwerkt in het jubileum-menu van vijfgangen.

~foto: André Dieterman~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws