Restaurant in grootste reuzenrad van Nederland opent haar deuren weer

Auteur: redactie
Gastronomie 4 juni 2021
Restaurant in grootste reuzenrad van Nederland opent haar deuren weer

Eten en drinken met een spectaculair uitzicht over heel Amsterdam? Op 13 en 14 oktober 2020 hebben een paar gasten deze unieke ervaring al mogen beleven. Toen ging Nederland helaas weer op slot. Vanaf 5 juni 2021 gaat het rad weer draaien en kan iedereen komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in dit uniek draaiende restaurant.

Op het Europaplein voor de RAI in Amsterdam staat het rad helemaal klaar voor de heropening en staat de crew te popelen om eindelijk weer gasten te ontvangen! Voel je welkom en neem plaats in een van de 36 gondels voor deze unieke beleving. De gondels zijn als privé restaurantje ingericht en voorzien van comfortabele en gezellige aankleding om ‘’verdraaid lekker’’ te genieten

Origineel en onvergetelijk

Initiatiefnemer & eigenaar van het Smakenrad Bram Verleg van Foodtastic Events B.V. is in de eerste coronagolf op zoek gegaan naar een creatieve en unieke manier om bezoekers op een COVID-proof manier culinair te verwennen. ‘Niet de breedte maar de hoogte in' was het idee en zo is het Smakenrad ontstaan! Tegelijkertijd biedt het de lokale horeca een platform om zichzelf te presenteren en extra omzet te genereren door ze de mogelijkheid te bieden om hun gerechten in het rad te serveren. In het grootste transportabele reuzenrad van Nederland, kun je genieten van chocolade tartelette of een citroen merenguetaartje in de morgen, uitgebreide lunches, high tea, borrels en heerlijke diner's in de avond. Op zaterdag en zondag wordt het menu uitgebreid met een ontbijt.

Breda en Den Bosch

Op het Chasséveld draait het Smakenrad op dit moment al. Tot 27 juni 2021 kunnen liefhebbers daar terecht. En vanaf 1 juli komt het culinaire rad terug naar Den Bosch, daar waar het vorig jaar allemaal begon. Op alle locaties kun je elke dag reserveren en worden regelmatig extra events georganiseerd in samenwerking met bekende chefs/restaurants of rondom bijzondere thema's. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws