Restaurant De Beren opent binnenkort vestiging in Zwolle

16 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant De Beren opent dinsdag 23 mei een nieuwe vestiging in Zwolle. Het meest sympathieke horecamerk van Nederland vond op het Katwolderplein, pal naast de gloednieuwe Pathé bioscoop een geschikte locatie. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staat. “De locatie leent zich uitstekend voor een leuke avond uit! Onze gasten kunnen hier een bezoek aan de bioscoop combineren met een gezellig diner in ons restaurant“, vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants.

De unieke berengerechten

Restaurant De Beren kenmerkt zich door royale kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. Gasten kunnen genieten van een gezellige borrel met verfrissende (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de naastgelegen bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Levendige omgeving

Het nieuwe De Beren restaurant is centraal gelegen aan het Katwolderplein, een levendige en bruisende plek. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal hangt er in het restaurant een aangename en huiselijke sfeer. Het zonnige terras is bij mooi weer een gezellige plek om te genieten van een koud bietje of een zomerse cocktail. Ieder seizoen staan er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen hierdoor keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Zwolse centrum.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De keten van restaurants en bezorgrestaurants De Beren werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland, Gelderland en nu dus ook in Overijssel! De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: