Restaurant ADAM viert driejarig bestaan

22 maart 2018 | David Bakker
Restaurant ADAM viert driejarig bestaan<

Wie een fijnproever van de Franse keuken is, moet zich echt naar de Overtoom 515 begeven. Al drie jaar op rij ben is dit restaurant het juiste adres om de  smaakpapillen een sensatie te laten beleven. Het driejarig bestaan is een moment om bij stil te staan en waarin gesteld kan worden dat zij bewezen heeft waar ze goed in is. No-nonsense, culinaire en pure gerechten die je echt laten verrassen. En dat is mogelijk, want met maandelijks wisselende menu’s, uit het seizoen en met liefde bereid, waan je je even in andere wereld. Maar die wel aanvoelt als thuis, want service van A tot Z is iets waar ADAM garant voor staat. 

Puur, eerlijk en passie

De drie pijlers waar Restaurant ADAM op rust, zijn puur, eerlijk en passie. Puur, omdat zij als geen ander weet hoe zij om moet gaan met ingrediënten uit het seizoen. Elk product wordt in zijn waarde gelaten en geselecteerd op smaak, niet op prijs. En dat proef je. Zonder dat hier een heel duur prijskaartje aan hangt. Want eerlijk, zo’n goede prijs/kwaliteit verhouding is heel uitzonderlijk. ADAM selecteert met zorg de allermooiste producten en bereidt alles op zo’n manier, dat er met alle diëten, allergieën en eetwensen rekening gehouden kan worden. Het motto “one team, one mission” komt helemaal tot zijn recht bij ADAM. Elk teamlid streeft vol passie naar een missie: elke gast volledig in de watten leggen met (de kennis over) het juiste eten en drinken. Favorieten zijn onder andere Côte de Boeuf en de groententuin van ADAM. “We bieden echt de guilty pleasures van de Bourgondiër”, aldus Arne Jan Russchen, chef-kok van ADAM.

Alle expertise in huis


Het restaurant voelt aan als een huiskamer, waardoor je heerlijk op je gemak van al het culinairs kunt genieten. Van het ontvangst totdat je voldaan de deur uit gaat bij ADAM zul je je thuis voelen door de gastvrije en vriendelijke houding van al het personeel. Stuk voor stuk hebben zij alle kennis en kunde in huis om van de lunch of het diner een memorabele te maken. Hierdoor is een bezoek aan ADAM echt een experience, een middag of avondje uit. Niet alleen een hapje eten, maar een volledige proeverij van ware smaaksensaties.
 
Chef-kok Arne Jan heeft een echte passie voor smaak. Door te kiezen voor kleine producenten met specialiteiten en wildvangst in plaats van kweek, brengt hij de beste ingrediënten bij elkaar om next level te dineren. Zijn expertise heeft hij onder andere opgedaan bij toonaangevende restaurants als Tante Koosje, Cocco Pazzo, Vrienden van Jacob en Bussia en Juuls. Zaken die met heel veel ambacht tot stand zijn gekomen, wat heeft geresulteerd in een heel brede leerschool.

Tipje van de sluier


Het driejarig bestaan laat ADAM niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast een complete 5-gangen verrassingsbrunch met wine-tasting tijdens Pasen, komt zij aankomende zomer met een vernieuwende kaart. Een maand lang heerlijk dineren met hetzelfde missende ingrediënt in elke gang. Maar of je dat zult merken? ADAM is overtuigd van niet. We dagen je uit om het zelf te gaan ontdekken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: