Restaurant ADAM viert driejarig bestaan

22 maart 2018 | David Bakker
Restaurant ADAM viert driejarig bestaan<

Wie een fijnproever van de Franse keuken is, moet zich echt naar de Overtoom 515 begeven. Al drie jaar op rij ben is dit restaurant het juiste adres om de  smaakpapillen een sensatie te laten beleven. Het driejarig bestaan is een moment om bij stil te staan en waarin gesteld kan worden dat zij bewezen heeft waar ze goed in is. No-nonsense, culinaire en pure gerechten die je echt laten verrassen. En dat is mogelijk, want met maandelijks wisselende menu’s, uit het seizoen en met liefde bereid, waan je je even in andere wereld. Maar die wel aanvoelt als thuis, want service van A tot Z is iets waar ADAM garant voor staat. 

Puur, eerlijk en passie

De drie pijlers waar Restaurant ADAM op rust, zijn puur, eerlijk en passie. Puur, omdat zij als geen ander weet hoe zij om moet gaan met ingrediënten uit het seizoen. Elk product wordt in zijn waarde gelaten en geselecteerd op smaak, niet op prijs. En dat proef je. Zonder dat hier een heel duur prijskaartje aan hangt. Want eerlijk, zo’n goede prijs/kwaliteit verhouding is heel uitzonderlijk. ADAM selecteert met zorg de allermooiste producten en bereidt alles op zo’n manier, dat er met alle diëten, allergieën en eetwensen rekening gehouden kan worden. Het motto “one team, one mission” komt helemaal tot zijn recht bij ADAM. Elk teamlid streeft vol passie naar een missie: elke gast volledig in de watten leggen met (de kennis over) het juiste eten en drinken. Favorieten zijn onder andere Côte de Boeuf en de groententuin van ADAM. “We bieden echt de guilty pleasures van de Bourgondiër”, aldus Arne Jan Russchen, chef-kok van ADAM.

Alle expertise in huis


Het restaurant voelt aan als een huiskamer, waardoor je heerlijk op je gemak van al het culinairs kunt genieten. Van het ontvangst totdat je voldaan de deur uit gaat bij ADAM zul je je thuis voelen door de gastvrije en vriendelijke houding van al het personeel. Stuk voor stuk hebben zij alle kennis en kunde in huis om van de lunch of het diner een memorabele te maken. Hierdoor is een bezoek aan ADAM echt een experience, een middag of avondje uit. Niet alleen een hapje eten, maar een volledige proeverij van ware smaaksensaties.
 
Chef-kok Arne Jan heeft een echte passie voor smaak. Door te kiezen voor kleine producenten met specialiteiten en wildvangst in plaats van kweek, brengt hij de beste ingrediënten bij elkaar om next level te dineren. Zijn expertise heeft hij onder andere opgedaan bij toonaangevende restaurants als Tante Koosje, Cocco Pazzo, Vrienden van Jacob en Bussia en Juuls. Zaken die met heel veel ambacht tot stand zijn gekomen, wat heeft geresulteerd in een heel brede leerschool.

Tipje van de sluier


Het driejarig bestaan laat ADAM niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast een complete 5-gangen verrassingsbrunch met wine-tasting tijdens Pasen, komt zij aankomende zomer met een vernieuwende kaart. Een maand lang heerlijk dineren met hetzelfde missende ingrediënt in elke gang. Maar of je dat zult merken? ADAM is overtuigd van niet. We dagen je uit om het zelf te gaan ontdekken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: