Restaurant ADAM viert driejarig bestaan

22 maart 2018 | David Bakker
Restaurant ADAM viert driejarig bestaan<

Wie een fijnproever van de Franse keuken is, moet zich echt naar de Overtoom 515 begeven. Al drie jaar op rij ben is dit restaurant het juiste adres om de  smaakpapillen een sensatie te laten beleven. Het driejarig bestaan is een moment om bij stil te staan en waarin gesteld kan worden dat zij bewezen heeft waar ze goed in is. No-nonsense, culinaire en pure gerechten die je echt laten verrassen. En dat is mogelijk, want met maandelijks wisselende menu’s, uit het seizoen en met liefde bereid, waan je je even in andere wereld. Maar die wel aanvoelt als thuis, want service van A tot Z is iets waar ADAM garant voor staat. 

Puur, eerlijk en passie

De drie pijlers waar Restaurant ADAM op rust, zijn puur, eerlijk en passie. Puur, omdat zij als geen ander weet hoe zij om moet gaan met ingrediënten uit het seizoen. Elk product wordt in zijn waarde gelaten en geselecteerd op smaak, niet op prijs. En dat proef je. Zonder dat hier een heel duur prijskaartje aan hangt. Want eerlijk, zo’n goede prijs/kwaliteit verhouding is heel uitzonderlijk. ADAM selecteert met zorg de allermooiste producten en bereidt alles op zo’n manier, dat er met alle diëten, allergieën en eetwensen rekening gehouden kan worden. Het motto “one team, one mission” komt helemaal tot zijn recht bij ADAM. Elk teamlid streeft vol passie naar een missie: elke gast volledig in de watten leggen met (de kennis over) het juiste eten en drinken. Favorieten zijn onder andere Côte de Boeuf en de groententuin van ADAM. “We bieden echt de guilty pleasures van de Bourgondiër”, aldus Arne Jan Russchen, chef-kok van ADAM.

Alle expertise in huis


Het restaurant voelt aan als een huiskamer, waardoor je heerlijk op je gemak van al het culinairs kunt genieten. Van het ontvangst totdat je voldaan de deur uit gaat bij ADAM zul je je thuis voelen door de gastvrije en vriendelijke houding van al het personeel. Stuk voor stuk hebben zij alle kennis en kunde in huis om van de lunch of het diner een memorabele te maken. Hierdoor is een bezoek aan ADAM echt een experience, een middag of avondje uit. Niet alleen een hapje eten, maar een volledige proeverij van ware smaaksensaties.
 
Chef-kok Arne Jan heeft een echte passie voor smaak. Door te kiezen voor kleine producenten met specialiteiten en wildvangst in plaats van kweek, brengt hij de beste ingrediënten bij elkaar om next level te dineren. Zijn expertise heeft hij onder andere opgedaan bij toonaangevende restaurants als Tante Koosje, Cocco Pazzo, Vrienden van Jacob en Bussia en Juuls. Zaken die met heel veel ambacht tot stand zijn gekomen, wat heeft geresulteerd in een heel brede leerschool.

Tipje van de sluier


Het driejarig bestaan laat ADAM niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast een complete 5-gangen verrassingsbrunch met wine-tasting tijdens Pasen, komt zij aankomende zomer met een vernieuwende kaart. Een maand lang heerlijk dineren met hetzelfde missende ingrediënt in elke gang. Maar of je dat zult merken? ADAM is overtuigd van niet. We dagen je uit om het zelf te gaan ontdekken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: