Renovatie sterrenrestaurant Bridges

12 januari 2018 | Thijs Jacobs

Bridges, dat eind vorig jaar wederom zijn Michelinster behield, gaat voor een grote renovatie de deuren van 22 januari tot 12 maart tijdelijk sluiten. “Het is onze ambitie om de bijzondere Michelin-ervaring zo toegankelijk mogelijk te maken voor elk publiek en daar sluit de huidige indeling van het restaurant niet meer helemaal bij aan", aldus Remco Groenhuijzen, General Manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

“De allerbeste gerechten, bereid door Chef Andrès Delpeut, en de allerbeste wijnen, geselecteerd door Wine Director Lotte Wolf, blijven het uitgangspunt, maar dan in een ongedwongen omgeving, waar reuring is en waar je telkens weer verrast wordt - niet alleen op culinair gebied!”

Chef's Table

Het vernieuwde Bridges, gesitueerd in Sofitel Legend The Grand Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal, gaat vanaf 12 maart weer geleidelijk open. Na de verbouwing is het restaurant opgedeeld in secties waar je gastvrijheid op verschillende manieren kunt beleven: met een high-end gastronomische sectie, een levendige bar, een Chef’s Table in de keuken en een aantrekkelijke private dining gelegenheid. 

Toegankelijkheid

Andrès Delpeut, Executive Chef van restaurant Bridges: “Toegankelijkheid betekent voor ons ook dat alle deuren letterlijk open staan. Met de Chef’s Table komen onze gasten nóg dichter bij de mensen die in de keuken werken: een unieke beleving. Maar ook in de andere secties van ons vernieuwde restaurant vormen toegankelijkheid, kwaliteit en veelzijdigheid het uitgangspunt voor memorabele ontvangsten."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Food
Ministers: voedselveiligheid verder versterken urgent

De Commissie Sorgdrager heeft een grondige analyse gemaakt van de wijze waarop de fipronilcrisis is afgehandeld en spreekt alle relevante actoren –het bedrijfsleven, de toezichthouders en departementen– aan op hun functioneren. Het beeld dat het rapport schetst is niet fraai. De pluimvee...

Michelin Bocuse d'Or
Lars Drost en de pijn van Turijn

Ruim een week geleden wurmde hij zijn witte koksmuts van zijn bezwete voorhoofd. Trots, voldaan en zelfverzekerd zocht hij een stoel op. De Europese finale van de Bocuse d'Or zat er op voor Lars Drost. De afgelopen vijf uur en vijfendertig minuten koken was een explosie van de energie die de afg...

Food Advertorial
GRATIS Aviko Oerfriet Proefpakket!

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin. Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag een GRATIS proefpakket aan. Ambachtelijke, verse frietjes met de juiste ‘bite’, een goudbruine kleur en een volle aardappe...

Groenten Duurzaamheid
10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van bio-groenten

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Ruim acht jaar geleden schreven we een artikel over de kwestie of je groenten nou wel of niet i...

Tech Advertorial
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is,...

Events Culinair
Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Folie Culinaire vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht (8 t/m 10 oktober) en wordt gezien als hét int...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: