Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

31 mei 2018 | Thijs Jacobs

Tijd voor kreeft bij Remise47, de urban bistro in Amsterdam West. Na het succes van vorig jaar serveert Remise47 voor het vierde jaar op rij de lekkerste gerechten met dit heerlijke schaaldier. Van kreeftensoep met rouille en croutons of gegratineerde kreeft met brood en boter tot kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla. De hele maand juni maakt Remise47 het kreeftmenu met liefde klaar. Geen liefhebber van kreeft? Geen probleem! De bistro heeft heerlijke zomerse gerechten op de kaart staan.

Smaakvolle Canadese Canner

Dit jaar serveert Remise47 de Canadese Canner. Deze heerlijke kleine kreeft is goed van smaak en weegt tussen de 275 en 350 gram. De Canadese Canner mag maar een klein deel van het jaar gevangen worden en is daarom een echte seizoensgebonden kreeft. Verschillende menuopties zijn mogelijk. Zo serveert de bistro voor 9 euro een romige kreeftensoep met rouille en croutons, geniet je voor 16 euro van een halve gegratineerde kreeft met salade, brood en boter en voor 30 euro van een hele kreeft. Voor 19 euro serveert Remise47 de halve kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla en voor 35 euro kan er genoten worden van de hele variant.

De zomerkaart

De urban bistro heeft deze zomer lunchklassiekers als sandwiches met gerookte zalm en citroenmayonaise, tosti’s en caesar salade op de kaart staan. Ook de dinerkaart is om van te smullen. Zo kun je genieten van steak tartaar, hamburgers met bacon en oude kaas, tagliatelle met huisgemaakte pesto of de ‘catch of the day’. Kortom: voor ieder wat wils.

Ook voor een avond borrelen met vrienden of collega’s kun je bij Remise47 terecht. Geniet van huisgemaakte cocktails van de barman en heerlijke bittergarnituur. Op het ruime terras buiten, zit je de hele dag in de zon of laat je binnen omgeven door kunst en design. Remise47 is een inspirerende plek voor een lunch, diner en een borrel.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur. Ingang aan het Bellamyplein.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Osteria Francescana is het beste restaurant ter wereld

De lijst van de 50 beste restaurants ter wereld, The World’s 50 Best, heeft restaurant Osteria Francescana van chef-kok Massimo Bottura uit het Italiaanse Modena wederom verkozen tot beste restaurant van de wereld. Die eer viel het restaurant in 2016 ook al ten beurt. Op de tweede plaats vi...

Bier Rotterdam
Hudson Bar & Kitchen lanceert als eerste Moritz Beercan Chicken

Op vrijdag 22 juni introduceert Hudson Bar & Kitchen als eerste het oudste Spaanse biermerk Moritz Bier in combinatie met de Moritz Beercan Chicken. Swinkels Family Brewers – die verantwoordelijk is voor de lancering van Moritz in Nederland - verkoos restaurant Hudson als de eerste partner...

Culinair Rotterdam
Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone Rotterdam over aan Jan van Dobben

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam per 1 juli 2018 over aan chef Jan van Dobben. Van Dobben was sinds juli 2017 al mede-eigenaar en werkt sinds 2012 bij Amarone. De 29-jarige Van Dobben is nu 100% eigenaar van het Rotterdamse restaurant, waarin zijn echtgenote en oenoloog Yoshik...

Personalia Michelin
Michael Ellis verlaat Michelin

Michael Ellis, de directeur van de culinaire Michelin restaurant- en hotelgidsen stapt op. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Jumeirah Group, waar hij leiding gaat geven aan de culinaire afdelingen. Diner De 'chief executive' van Jumeirah, José Silva, wil het restaurant...

Awards Culinair
Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant de Ertepeller in Papendrecht. Tijdens de wedstrijd, d...

Culinair Fastservice
Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

De Pizzabakkers (nu 12 vestigingen) en Da Portare Via (nu 9 vestigingen) maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: