Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

31 mei 2018 | Thijs Jacobs

Tijd voor kreeft bij Remise47, de urban bistro in Amsterdam West. Na het succes van vorig jaar serveert Remise47 voor het vierde jaar op rij de lekkerste gerechten met dit heerlijke schaaldier. Van kreeftensoep met rouille en croutons of gegratineerde kreeft met brood en boter tot kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla. De hele maand juni maakt Remise47 het kreeftmenu met liefde klaar. Geen liefhebber van kreeft? Geen probleem! De bistro heeft heerlijke zomerse gerechten op de kaart staan.

Smaakvolle Canadese Canner

Dit jaar serveert Remise47 de Canadese Canner. Deze heerlijke kleine kreeft is goed van smaak en weegt tussen de 275 en 350 gram. De Canadese Canner mag maar een klein deel van het jaar gevangen worden en is daarom een echte seizoensgebonden kreeft. Verschillende menuopties zijn mogelijk. Zo serveert de bistro voor 9 euro een romige kreeftensoep met rouille en croutons, geniet je voor 16 euro van een halve gegratineerde kreeft met salade, brood en boter en voor 30 euro van een hele kreeft. Voor 19 euro serveert Remise47 de halve kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla en voor 35 euro kan er genoten worden van de hele variant.

De zomerkaart

De urban bistro heeft deze zomer lunchklassiekers als sandwiches met gerookte zalm en citroenmayonaise, tosti’s en caesar salade op de kaart staan. Ook de dinerkaart is om van te smullen. Zo kun je genieten van steak tartaar, hamburgers met bacon en oude kaas, tagliatelle met huisgemaakte pesto of de ‘catch of the day’. Kortom: voor ieder wat wils.

Ook voor een avond borrelen met vrienden of collega’s kun je bij Remise47 terecht. Geniet van huisgemaakte cocktails van de barman en heerlijke bittergarnituur. Op het ruime terras buiten, zit je de hele dag in de zon of laat je binnen omgeven door kunst en design. Remise47 is een inspirerende plek voor een lunch, diner en een borrel.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur. Ingang aan het Bellamyplein.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: