Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

31 mei 2018 | Thijs Jacobs

Tijd voor kreeft bij Remise47, de urban bistro in Amsterdam West. Na het succes van vorig jaar serveert Remise47 voor het vierde jaar op rij de lekkerste gerechten met dit heerlijke schaaldier. Van kreeftensoep met rouille en croutons of gegratineerde kreeft met brood en boter tot kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla. De hele maand juni maakt Remise47 het kreeftmenu met liefde klaar. Geen liefhebber van kreeft? Geen probleem! De bistro heeft heerlijke zomerse gerechten op de kaart staan.

Smaakvolle Canadese Canner

Dit jaar serveert Remise47 de Canadese Canner. Deze heerlijke kleine kreeft is goed van smaak en weegt tussen de 275 en 350 gram. De Canadese Canner mag maar een klein deel van het jaar gevangen worden en is daarom een echte seizoensgebonden kreeft. Verschillende menuopties zijn mogelijk. Zo serveert de bistro voor 9 euro een romige kreeftensoep met rouille en croutons, geniet je voor 16 euro van een halve gegratineerde kreeft met salade, brood en boter en voor 30 euro van een hele kreeft. Voor 19 euro serveert Remise47 de halve kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla en voor 35 euro kan er genoten worden van de hele variant.

De zomerkaart

De urban bistro heeft deze zomer lunchklassiekers als sandwiches met gerookte zalm en citroenmayonaise, tosti’s en caesar salade op de kaart staan. Ook de dinerkaart is om van te smullen. Zo kun je genieten van steak tartaar, hamburgers met bacon en oude kaas, tagliatelle met huisgemaakte pesto of de ‘catch of the day’. Kortom: voor ieder wat wils.

Ook voor een avond borrelen met vrienden of collega’s kun je bij Remise47 terecht. Geniet van huisgemaakte cocktails van de barman en heerlijke bittergarnituur. Op het ruime terras buiten, zit je de hele dag in de zon of laat je binnen omgeven door kunst en design. Remise47 is een inspirerende plek voor een lunch, diner en een borrel.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur. Ingang aan het Bellamyplein.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: