Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

31 mei 2018 | Thijs Jacobs

Tijd voor kreeft bij Remise47, de urban bistro in Amsterdam West. Na het succes van vorig jaar serveert Remise47 voor het vierde jaar op rij de lekkerste gerechten met dit heerlijke schaaldier. Van kreeftensoep met rouille en croutons of gegratineerde kreeft met brood en boter tot kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla. De hele maand juni maakt Remise47 het kreeftmenu met liefde klaar. Geen liefhebber van kreeft? Geen probleem! De bistro heeft heerlijke zomerse gerechten op de kaart staan.

Smaakvolle Canadese Canner

Dit jaar serveert Remise47 de Canadese Canner. Deze heerlijke kleine kreeft is goed van smaak en weegt tussen de 275 en 350 gram. De Canadese Canner mag maar een klein deel van het jaar gevangen worden en is daarom een echte seizoensgebonden kreeft. Verschillende menuopties zijn mogelijk. Zo serveert de bistro voor 9 euro een romige kreeftensoep met rouille en croutons, geniet je voor 16 euro van een halve gegratineerde kreeft met salade, brood en boter en voor 30 euro van een hele kreeft. Voor 19 euro serveert Remise47 de halve kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla en voor 35 euro kan er genoten worden van de hele variant.

De zomerkaart

De urban bistro heeft deze zomer lunchklassiekers als sandwiches met gerookte zalm en citroenmayonaise, tosti’s en caesar salade op de kaart staan. Ook de dinerkaart is om van te smullen. Zo kun je genieten van steak tartaar, hamburgers met bacon en oude kaas, tagliatelle met huisgemaakte pesto of de ‘catch of the day’. Kortom: voor ieder wat wils.

Ook voor een avond borrelen met vrienden of collega’s kun je bij Remise47 terecht. Geniet van huisgemaakte cocktails van de barman en heerlijke bittergarnituur. Op het ruime terras buiten, zit je de hele dag in de zon of laat je binnen omgeven door kunst en design. Remise47 is een inspirerende plek voor een lunch, diner en een borrel.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur. Ingang aan het Bellamyplein.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fietsen te bereiken, maar je waant je in het buitengebied. Het groen komt je van alle kanten tegemoet, net als de geuren die uit de keuken opstijgen. Nieuw...

KHN
BookDinners lanceert unieke zomercampagne: cadeautje aan restaurantgasten

Vandaag lanceert BookDinners een unieke zomercampagne voor de restaurantsector in Nederland: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. De restaurateur kan gratis meedoen en wordt zo geholpen in het behouden van gasten...

Advertorial
Verrassend variëren met veggies

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend planta...

Interview Longread Aardappel
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit de geploegde klei te trekken. Trots tuurt Adriaan Veerman over het veld. Het is één van de mooiste dagen van het jaar. “Vandaag gaat het pootgoed de gr...

Columns Blog
Column Sico de Moel: opvolger

Een briefje van vijf en wat muntgeld. "Voor uw dochter, een kleine bijdrage voor haar eigen restaurant, later." Mijn jongste dochter wil me altijd heel graag helpen in het restaurant. Een tijdje wilde ze zelfs chefkok worden. Op school vertelde ze dan dat haar lievelingseten duif was. ...

Amsterdam Opening Culinair
Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Op 18 juni vindt de soft opening van gardenbistro Oriole - onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam - plaats; dé nieuwe hotspot om naartoe te gaan voor Mediterrane gerechten in een easygoing sfeer. Via de ingang aan de Oudezijds Voorburgwal maken gasten hun entree in de uitnodigende g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: