Remise47 serveert de hele maand juni verse kreeft

31 mei 2018 | Thijs Jacobs

Tijd voor kreeft bij Remise47, de urban bistro in Amsterdam West. Na het succes van vorig jaar serveert Remise47 voor het vierde jaar op rij de lekkerste gerechten met dit heerlijke schaaldier. Van kreeftensoep met rouille en croutons of gegratineerde kreeft met brood en boter tot kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla. De hele maand juni maakt Remise47 het kreeftmenu met liefde klaar. Geen liefhebber van kreeft? Geen probleem! De bistro heeft heerlijke zomerse gerechten op de kaart staan.

Smaakvolle Canadese Canner

Dit jaar serveert Remise47 de Canadese Canner. Deze heerlijke kleine kreeft is goed van smaak en weegt tussen de 275 en 350 gram. De Canadese Canner mag maar een klein deel van het jaar gevangen worden en is daarom een echte seizoensgebonden kreeft. Verschillende menuopties zijn mogelijk. Zo serveert de bistro voor 9 euro een romige kreeftensoep met rouille en croutons, geniet je voor 16 euro van een halve gegratineerde kreeft met salade, brood en boter en voor 30 euro van een hele kreeft. Voor 19 euro serveert Remise47 de halve kreeft uit de oven met kruidenboter, friet en sla en voor 35 euro kan er genoten worden van de hele variant.

De zomerkaart

De urban bistro heeft deze zomer lunchklassiekers als sandwiches met gerookte zalm en citroenmayonaise, tosti’s en caesar salade op de kaart staan. Ook de dinerkaart is om van te smullen. Zo kun je genieten van steak tartaar, hamburgers met bacon en oude kaas, tagliatelle met huisgemaakte pesto of de ‘catch of the day’. Kortom: voor ieder wat wils.

Ook voor een avond borrelen met vrienden of collega’s kun je bij Remise47 terecht. Geniet van huisgemaakte cocktails van de barman en heerlijke bittergarnituur. Op het ruime terras buiten, zit je de hele dag in de zon of laat je binnen omgeven door kunst en design. Remise47 is een inspirerende plek voor een lunch, diner en een borrel.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur. Ingang aan het Bellamyplein.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: