Programma GildenEvent12 bekend

11 september 2012 |
Programma GildenEvent12 bekend

Op 1 oktober vindt het GildenEvent12 plaats. Het doel van deze dag is om vakmensen in de horeca, recreatie, catering en zorg te inspireren over hun vak.

Meesterlijk
Van leerling tot en met meester, chef-koks, koks, gast- heren en vrouwen, restaurantmanagers, horecaondernemers; voor deze doelgroep wordt een compleet programma aangeboden om de horecakennis te verbreden op het GildenEvent12. Thema van de dag is meesterlijk.

Activiteiten
Er wordt een 'Meesterplein' ingericht met een keur aan SVH Meesters zoals Meesterkok, Meestergastgheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meester IJsbereider. Op dit plein zijn de vakmensen aanspreekbaar over hun carrière, meesterschap en signeren zij boeken. Op het Inspiratie- en smaakplein in de foyers op begane grond zullen 32 bedrijven hun producten laten zien. Het boek 'Wynand' met Onno Kokmeijer, Norbert Koreman en Wynand Vogel wordt gepresenteerd. De presentatie van de dag is in handen van Ramona van Zweden.

Parallelle sessies
Op de dag worden er ook parallelle sessies gegeven over diverse thema's. Er wordt een masterclass gegeven door Onno Kokmeijer, tweesterren chef Ciel Bleu. Een sessie Meesterlijk gezond verzorgd door Wim van den Elshout, Scelta en SVH Meesterkok Theo van Rensch; een sessie Gastvrijheid 2.0 door Ton Ververs en Ferdie Olde Bijvank, Gastvrijheidsgilde en Thérèse Boer, SVH Meester Gastvrouw komen onder andere voorbij. Meer over de diverse sessies kunt u lezen op de website van het GildenEvent.
Locatie en tijd
De hele dag staat in het teken van meesterlijk en dat komt terug in alle activiteiten; meesterlijk ondernemen, meesterlijk koken, meesterlijke zorg en meesterlijk gastvrijheid. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Daarna is er nog een afterparty tot 19.00 uur. Locatie van het evenement is CineMec, Laan der Verenigde Naties 150 in Ede.

Inschrijven
Via deze link kunt u zich inschrijven voor het evenement.
Op de foto: Vorig jaar gaf Jeroen van Oijen een demo tijdens het GildenEvent.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: