Programma GildenEvent12 bekend

11 september 2012 |
Programma GildenEvent12 bekend<

Op 1 oktober vindt het GildenEvent12 plaats. Het doel van deze dag is om vakmensen in de horeca, recreatie, catering en zorg te inspireren over hun vak.

Meesterlijk
Van leerling tot en met meester, chef-koks, koks, gast- heren en vrouwen, restaurantmanagers, horecaondernemers; voor deze doelgroep wordt een compleet programma aangeboden om de horecakennis te verbreden op het GildenEvent12. Thema van de dag is meesterlijk.

Activiteiten
Er wordt een 'Meesterplein' ingericht met een keur aan SVH Meesters zoals Meesterkok, Meestergastgheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meester IJsbereider. Op dit plein zijn de vakmensen aanspreekbaar over hun carrière, meesterschap en signeren zij boeken. Op het Inspiratie- en smaakplein in de foyers op begane grond zullen 32 bedrijven hun producten laten zien. Het boek 'Wynand' met Onno Kokmeijer, Norbert Koreman en Wynand Vogel wordt gepresenteerd. De presentatie van de dag is in handen van Ramona van Zweden.

Parallelle sessies
Op de dag worden er ook parallelle sessies gegeven over diverse thema's. Er wordt een masterclass gegeven door Onno Kokmeijer, tweesterren chef Ciel Bleu. Een sessie Meesterlijk gezond verzorgd door Wim van den Elshout, Scelta en SVH Meesterkok Theo van Rensch; een sessie Gastvrijheid 2.0 door Ton Ververs en Ferdie Olde Bijvank, Gastvrijheidsgilde en Thérèse Boer, SVH Meester Gastvrouw komen onder andere voorbij. Meer over de diverse sessies kunt u lezen op de website van het GildenEvent.
Locatie en tijd
De hele dag staat in het teken van meesterlijk en dat komt terug in alle activiteiten; meesterlijk ondernemen, meesterlijk koken, meesterlijke zorg en meesterlijk gastvrijheid. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Daarna is er nog een afterparty tot 19.00 uur. Locatie van het evenement is CineMec, Laan der Verenigde Naties 150 in Ede.

Inschrijven
Via deze link kunt u zich inschrijven voor het evenement.
Op de foto: Vorig jaar gaf Jeroen van Oijen een demo tijdens het GildenEvent.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: