Programma GildenEvent12 bekend

11 september 2012
Programma GildenEvent12 bekend

Op 1 oktober vindt het GildenEvent12 plaats. Het doel van deze dag is om vakmensen in de horeca, recreatie, catering en zorg te inspireren over hun vak.

*Meesterlijk*
Van leerling tot en met meester, chef-koks, koks, gast- heren en vrouwen, restaurantmanagers, horecaondernemers; voor deze doelgroep wordt een compleet programma aangeboden om de horecakennis te verbreden op het GildenEvent12. Thema van de dag is meesterlijk.

*Activiteiten*
Er wordt een 'Meesterplein' ingericht met een keur aan SVH Meesters zoals Meesterkok, Meestergastgheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meester IJsbereider. Op dit plein zijn de vakmensen aanspreekbaar over hun carrière, meesterschap en signeren zij boeken. Op het Inspiratie- en smaakplein in de foyers op begane grond zullen 32 bedrijven hun producten laten zien. Het boek 'Wynand' met Onno Kokmeijer, Norbert Koreman en Wynand Vogel wordt gepresenteerd. De presentatie van de dag is in handen van Ramona van Zweden.

*Parallelle sessies*
Op de dag worden er ook parallelle sessies gegeven over diverse thema's. Er wordt een masterclass gegeven door Onno Kokmeijer, tweesterren chef Ciel Bleu. Een sessie Meesterlijk gezond verzorgd door Wim van den Elshout, Scelta en SVH Meesterkok Theo van Rensch; een sessie Gastvrijheid 2.0 door Ton Ververs en Ferdie Olde Bijvank, Gastvrijheidsgilde en Thérèse Boer, SVH Meester Gastvrouw komen onder andere voorbij. Meer over de diverse sessies kunt u lezen op de website van het "GildenEvent.":http://www.gildenevent.nl/

*Locatie en tijd*
De hele dag staat in het teken van meesterlijk en dat komt terug in alle activiteiten; meesterlijk ondernemen, meesterlijk koken, meesterlijke zorg en meesterlijk gastvrijheid. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Daarna is er nog een afterparty tot 19.00 uur. Locatie van het evenement is CineMec, Laan der Verenigde Naties 150 in Ede.

*Inschrijven*
Via deze "link":http://www.gildenevent.nl/inschrijven/ kunt u zich inschrijven voor het evenement.

*Op de foto*: Vorig jaar gaf Jeroen van Oijen een demo tijdens het GildenEvent.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws