Programma GildenEvent12 bekend

11 september 2012 |
Programma GildenEvent12 bekend<

Op 1 oktober vindt het GildenEvent12 plaats. Het doel van deze dag is om vakmensen in de horeca, recreatie, catering en zorg te inspireren over hun vak.

Meesterlijk
Van leerling tot en met meester, chef-koks, koks, gast- heren en vrouwen, restaurantmanagers, horecaondernemers; voor deze doelgroep wordt een compleet programma aangeboden om de horecakennis te verbreden op het GildenEvent12. Thema van de dag is meesterlijk.

Activiteiten
Er wordt een 'Meesterplein' ingericht met een keur aan SVH Meesters zoals Meesterkok, Meestergastgheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meester IJsbereider. Op dit plein zijn de vakmensen aanspreekbaar over hun carrière, meesterschap en signeren zij boeken. Op het Inspiratie- en smaakplein in de foyers op begane grond zullen 32 bedrijven hun producten laten zien. Het boek 'Wynand' met Onno Kokmeijer, Norbert Koreman en Wynand Vogel wordt gepresenteerd. De presentatie van de dag is in handen van Ramona van Zweden.

Parallelle sessies
Op de dag worden er ook parallelle sessies gegeven over diverse thema's. Er wordt een masterclass gegeven door Onno Kokmeijer, tweesterren chef Ciel Bleu. Een sessie Meesterlijk gezond verzorgd door Wim van den Elshout, Scelta en SVH Meesterkok Theo van Rensch; een sessie Gastvrijheid 2.0 door Ton Ververs en Ferdie Olde Bijvank, Gastvrijheidsgilde en Thérèse Boer, SVH Meester Gastvrouw komen onder andere voorbij. Meer over de diverse sessies kunt u lezen op de website van het GildenEvent.
Locatie en tijd
De hele dag staat in het teken van meesterlijk en dat komt terug in alle activiteiten; meesterlijk ondernemen, meesterlijk koken, meesterlijke zorg en meesterlijk gastvrijheid. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Daarna is er nog een afterparty tot 19.00 uur. Locatie van het evenement is CineMec, Laan der Verenigde Naties 150 in Ede.

Inschrijven
Via deze link kunt u zich inschrijven voor het evenement.
Op de foto: Vorig jaar gaf Jeroen van Oijen een demo tijdens het GildenEvent.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: