Programma GildenEvent12 bekend

11 september 2012 |
Programma GildenEvent12 bekend<

Op 1 oktober vindt het GildenEvent12 plaats. Het doel van deze dag is om vakmensen in de horeca, recreatie, catering en zorg te inspireren over hun vak.

Meesterlijk
Van leerling tot en met meester, chef-koks, koks, gast- heren en vrouwen, restaurantmanagers, horecaondernemers; voor deze doelgroep wordt een compleet programma aangeboden om de horecakennis te verbreden op het GildenEvent12. Thema van de dag is meesterlijk.

Activiteiten
Er wordt een 'Meesterplein' ingericht met een keur aan SVH Meesters zoals Meesterkok, Meestergastgheer, Wijnmeester, Meesterschenker en Meester IJsbereider. Op dit plein zijn de vakmensen aanspreekbaar over hun carrière, meesterschap en signeren zij boeken. Op het Inspiratie- en smaakplein in de foyers op begane grond zullen 32 bedrijven hun producten laten zien. Het boek 'Wynand' met Onno Kokmeijer, Norbert Koreman en Wynand Vogel wordt gepresenteerd. De presentatie van de dag is in handen van Ramona van Zweden.

Parallelle sessies
Op de dag worden er ook parallelle sessies gegeven over diverse thema's. Er wordt een masterclass gegeven door Onno Kokmeijer, tweesterren chef Ciel Bleu. Een sessie Meesterlijk gezond verzorgd door Wim van den Elshout, Scelta en SVH Meesterkok Theo van Rensch; een sessie Gastvrijheid 2.0 door Ton Ververs en Ferdie Olde Bijvank, Gastvrijheidsgilde en Thérèse Boer, SVH Meester Gastvrouw komen onder andere voorbij. Meer over de diverse sessies kunt u lezen op de website van het GildenEvent.
Locatie en tijd
De hele dag staat in het teken van meesterlijk en dat komt terug in alle activiteiten; meesterlijk ondernemen, meesterlijk koken, meesterlijke zorg en meesterlijk gastvrijheid. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Daarna is er nog een afterparty tot 19.00 uur. Locatie van het evenement is CineMec, Laan der Verenigde Naties 150 in Ede.

Inschrijven
Via deze link kunt u zich inschrijven voor het evenement.
Op de foto: Vorig jaar gaf Jeroen van Oijen een demo tijdens het GildenEvent.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: