Pop-up soja & coffee bar

25 november 2014 |
Pop-up soja & coffee bar<

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro
om reizigers heerlijke plantaardige producten 'on the
go' aan te bieden, op ieder moment van de dag. Denk bijvoorbeeld aan Alpro Mild & Creamy met heerlijke toppings, powershakes en de lekkerste Doppio koffies.

Best coffee chain
‘Hortus by Doppio’ is een samenwerking tussen Doppio, winnaar The Best Coffee Chain Benelux 2013 en Alpro, internationaal innovatief marktleider van plantaardige producten, komt nu tot realisatie. “We werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Alpro. Na een aantal inspirerende ontmoetingen is het concept ‘Hortus by Doppio’ geboren. De pop-up store is bedoeld om in te spelen
op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding”, aldus Jonathan Teoh, Doppio Espresso.

On the go
“Met ‘Hortus by Doppio’ spelen we in op de toenemende vraag naar lekkere plantaardige producten
on the go. We doen dit momenteel als met onze “For professionals’ sojadrink die de dag naar baristi
gevonden heeft als gezond alternatief voor zuivel. We laten met ‘Hortus by Doppio’ zien dat Alpro
naast verschillende plantaardige drinks, ook een breed assortiment aan plantaardige variaties op
yoghurt heeft. ‘Hortus by Doppio’ onderscheidt zich door de gast zelf eindeloos te laten variëren met
toppings zoals bijvoorbeeld ambachtelijke granola’s en superfoods”, aldus Erik-Jan van den Brand,
Alpro.

Dagelijkse traktatie
Een bezoekje aan ‘Hortus by Doppio’ wordt een dagelijkse traktatie. Naast verschillende bijzondere koffies, theeën en powershakes, vind je er Alpro’s Mild & Creamy getopt met vers fruit en je eigen powermix. In drie stappen wordt jouw favoriete Top It, Taste It combinatie samengesteld. Met als
basis Mild & Creamy, vers fruit, een powermix van ambachtelijke granola en een sprankelende topping van bijvoorbeeld aardbeien en balsamico. Of ga voor een powermush, een trendy porridge uit de UK - met havermout, granola, kaneel en Alpro sojadrink.

Kom en ervaar ‘Hortus by Doppio’ als jouw one stop shop voor de heerlijkste plantaardige producten
on the go. Graag nodigen we uit voor de officiële opening op dinsdag 2 december (17:00 – 19:00 uur)
op Utrecht Centraal Station en maak als eerste kennis met dit verrassende, nieuwe concept.

Het concept ‘Hortus by Doppio’ loopt tot eind februari 2015, daarna gaat de pop-up store over in een Doppio Espresso to go.

Locatie:
Utrecht Centraal Station
Hoog Catharijne, Radboudkwartier 6 kiosk (schuin tegenover Invito) Openingstijden:
ma – vrij: 07:00 – 19:00
za: 09:00 – 18:00
zo: 10:00 – 17:00
www.doppio-espresso.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: