Pop-up soja & coffee bar

25 november 2014 |
Pop-up soja & coffee bar<

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro
om reizigers heerlijke plantaardige producten 'on the
go' aan te bieden, op ieder moment van de dag. Denk bijvoorbeeld aan Alpro Mild & Creamy met heerlijke toppings, powershakes en de lekkerste Doppio koffies.

Best coffee chain
‘Hortus by Doppio’ is een samenwerking tussen Doppio, winnaar The Best Coffee Chain Benelux 2013 en Alpro, internationaal innovatief marktleider van plantaardige producten, komt nu tot realisatie. “We werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Alpro. Na een aantal inspirerende ontmoetingen is het concept ‘Hortus by Doppio’ geboren. De pop-up store is bedoeld om in te spelen
op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding”, aldus Jonathan Teoh, Doppio Espresso.

On the go
“Met ‘Hortus by Doppio’ spelen we in op de toenemende vraag naar lekkere plantaardige producten
on the go. We doen dit momenteel als met onze “For professionals’ sojadrink die de dag naar baristi
gevonden heeft als gezond alternatief voor zuivel. We laten met ‘Hortus by Doppio’ zien dat Alpro
naast verschillende plantaardige drinks, ook een breed assortiment aan plantaardige variaties op
yoghurt heeft. ‘Hortus by Doppio’ onderscheidt zich door de gast zelf eindeloos te laten variëren met
toppings zoals bijvoorbeeld ambachtelijke granola’s en superfoods”, aldus Erik-Jan van den Brand,
Alpro.

Dagelijkse traktatie
Een bezoekje aan ‘Hortus by Doppio’ wordt een dagelijkse traktatie. Naast verschillende bijzondere koffies, theeën en powershakes, vind je er Alpro’s Mild & Creamy getopt met vers fruit en je eigen powermix. In drie stappen wordt jouw favoriete Top It, Taste It combinatie samengesteld. Met als
basis Mild & Creamy, vers fruit, een powermix van ambachtelijke granola en een sprankelende topping van bijvoorbeeld aardbeien en balsamico. Of ga voor een powermush, een trendy porridge uit de UK - met havermout, granola, kaneel en Alpro sojadrink.

Kom en ervaar ‘Hortus by Doppio’ als jouw one stop shop voor de heerlijkste plantaardige producten
on the go. Graag nodigen we uit voor de officiële opening op dinsdag 2 december (17:00 – 19:00 uur)
op Utrecht Centraal Station en maak als eerste kennis met dit verrassende, nieuwe concept.

Het concept ‘Hortus by Doppio’ loopt tot eind februari 2015, daarna gaat de pop-up store over in een Doppio Espresso to go.

Locatie:
Utrecht Centraal Station
Hoog Catharijne, Radboudkwartier 6 kiosk (schuin tegenover Invito) Openingstijden:
ma – vrij: 07:00 – 19:00
za: 09:00 – 18:00
zo: 10:00 – 17:00
www.doppio-espresso.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: