Restaurant Ramon Beuk op herhaling

25 juni 2012
Restaurant Ramon Beuk op herhaling

Het tijdelijke restaurant "VOOREENMAAND":http://vooreen.nl/maand/ van Ramon Beuk keert in 2012 terug. Dankzij het succes van vorig jaar gaat het culinaire evenement dit jaar van 1 augustus tot en met 2 september op herhaling.

*Honderd gasten*
Wederom wordt de Glazen Ruimte in Maarssen, het bedrijfspand waar Ramon Beuk's bedrijf CuliPro in huist, omgebouwd tot een restaurant met een capaciteit van 100 couverts.

*Lievelingskost*
De bekende kok zal een aantal van zijn meest gewaardeerde gerechten uit de afgelopen jaren in eigentijdse vorm presenteren. Gasten krijgen drie amuses en vijf gangen. Van elk verkocht menu (a 59,95 euro) wordt 10 procent gedoneerd aan het World Food Programme.

*In de keuken*
Restaurant VOOREENMAAND heeft een compleet open keuken. Gasten maken van dichtbij mee hoe het er achter de kachel en aan de pas aan toe gaat. Iedere avond wordt luister bijgezet door de aanwezigheid van mystery guests; vrienden van Ramon Beuk die zijn passie voor koken, eten en muziek delen.

Vorig jaar waren onder andere Robert Kranenborg, Julius Jaspers, Jörgen Raymann, Rob Geus, Thomas Acda, en Mike Boddeéte gast.

~Frank Lindner~

Overig nieuws