Pop-up restaurant op unieke locatie in Eindhoven

29 september 2016 | Thijs Jacobs

Van 12 tot 19 november staat Eindhoven in het teken van het populaire lichtkunstfestival Glow. Speciaal voor dit festival opent Pop-up Bar Restaurant LUCE voor het tweede jaar op rij een tijdelijke restaurant. Het restaurant wordt gebouwd van glas en biedt uitzicht op één van de hoogtepunten van het festival, namelijk een 3D-lichtshow op het Stadhuisplein.


Vorig jaar werd het restaurant qua inrichting geheel afgestemd op het thema van Glow: Natuur & Architectuur. Houten tafels en krukken werden omringd door veel groen en vuurkorven. Koks bereidden heerlijke gerechten op Green Eggs. Op cederhout gerookte zalm, reepjes ‘caveman’ gebrande hangar steak, gegrilde roodbaarsfilet en lichtgevend ijs, gecombineerd met een uniek uizicht op de lichtshow, maakten van een avond op deze locatie een unieke ervaring. De reacties waren zeer positief en het restaurant zat iedere avond volgeboekt.


Gasten kunnen aankomende editie voor € 39,50 wederom komen genieten van een 3-gangenmenu met verrassende gerechten van de Green Egg. Tevens wordt een bar gebouwd waar iedereen welkom is voor een drankje en (borrel)hapje tijdens de Glow-wandeling. Reserveren voor een diner bij Pop-up Restaurant LUCE kan op www.barrestaurantluce.nl. Gasten die alleen willen komen borrelen kunnen gewoon binnenlopen. LUCE gaat in de weekenden door tot 01.00u, doordeweeks sluit zij haar deuren om 00.00u.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Vega
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

Bezorgen Culinair
Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorgplatform

Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen: HanTing Delivery. Het platform valt uiteen in Restaurant Delivery waarmee de gerechten van verschillende foodconcepten van zijn restaurants binnen 30 ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: