Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

8 oktober 2015 |
Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend<

De Westergasfabriek heeft er vanaf nu een horecalocatie bij. Na een extreem korte aanlooptijd van slechts drie weken heeft pop-up concept
Gustafson zijn deuren geopend. Gustafson, een hotel-café-restaurant, is tijdelijk en heeft zelfs de laatste openingsdag over 12 maanden al aangekondigd.
Up-en-running
“Vanaf de eerste minuut dat we de sleutel van het pand kregen zijn we eigenlijk meteen opengegaan. Na een krappe drie weken is het ons al gelukt om de zaak volledig up-en-running te krijgen en hebben wij deze week onze eerste gasten voor diner ontvangen. Een spannende maar hele leuke keuze om bij een pop-upproject anno 2015 letterlijk maar beheerst in het diepe te springen”, aldus Elvira Wilthagen, een van de initiatiefnemers.

Work in progress
“We werken samen met verschillende partners die ons helpen om uiteindelijk van Gustafson een bijzonder design platform met een internationale uitstraling te maken. We zijn waar mogelijk nog op zoek naar relevante en zinvolle samenwerkingen en tijdelijke joint promotie partners. We willen laten zien dat je op een hele informele manier een zeer origineel horeca bedrijf kunt runnen”, vertelt Wilthagen. Gustafson is zeven dagen per week geopend. De zaak biedt plaats aan ongeveer 100 gasten.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: