Poké Perfect opent veertiende locatie in Alphen aan den Rijn

Auteur: Redactie
Opening 31 mei 2022
Poké Perfect opent veertiende locatie in Alphen aan den Rijn

Poké Perfect opent op 4 juni een nieuwe locatie op de Van Mandersloostraat 55 in Alphen aan den Rijn. De formule blijft op volle toeren draaien sinds de opening van de eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht, toen Poké Perfect naar eigen zeggen al snel een grote fanbase wist op te bouwen.

Het healthy-foodconcept is groot voorstander van een gezonde en bewuste levensstijl en haar poké bowls zijn perfect voor mensen met een druk leven die bewuste keuzes willen maken. Vandaag de dag telt het concept dertien vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Recent opende Poké Perfect in Hilversum en Den Haag en daar komt Deventer binnenkort bij. Alphen aan de Rijn is de veertiende vestiging. Poké Perfect opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland.

Poké Perfect Alphen aan den Rijn

Deze nieuwste Poké Perfect opent haar deuren in het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn, aan de splitsing tussen de Van Mandersloostraat, Aarkade en de Hooftstraat, en op een paar stappen van de Oude Rijn. De locatie staat onder leiding van franchisenemer Mélissah Knapen: "Toen ik bekend werd met Poké Perfect, wist ik meteen: dit is iets voor mij. Ik leef bewust en gezond en Poké Perfect past daar helemaal bij. In mijn woonplaats Alphen aan den Rijn was er naar mijn mening te weinig aanbod van kwalitatief goed en gezond eten, dat ook nog eens heerlijk van smaak is. Ik denk daarom dat Poké Perfect hier heel goed ontvangen zal worden en ik kan niet wachten om de deuren te openen."

Sushi in een bowl

Poké Perfect is expert in de poké bowl: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd die een goed alternatief is voor het gebruikelijke fastfood. Het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom - zorgt met haar kleurrijke karakter voor instant happiness. Het gevarieerde menu biedt verrassende combinaties en verschillende signature dishes, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen. Van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd.

Lokale leveranciers

Het draait bij Poké Perfect om passie en toewijding, zowel voor de producten, de gasten en het bedrijf. Duurzaamheid staat heel hoog in het vaandel. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Amsterdam Osdorp - leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. Poké Perfect heeft in alle zaken zitmogelijkheden, maar ook het afhalen en laten bezorgen van de bowls kan bij alle vestigingen. Poké Perfect wil in de nabije toekomst 25 nieuwe vestigingen openen in de Benelux en zoekt daar momenteel meerdere franchisenemers voor.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws