Poké Perfect nu ook in Almere geopend

8 juli 2020 | Thijs Jacobs

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezonde maaltijd.

Poké

Bij dit Hawaiiaanse gerecht, uitgesproken als Poo-Kee, wordt een kom rijst aangevuld met rauwe vis en diverse toppings zoals groenten, bonen, pepertjes, fruit of viskuit. Het lijkt dus op sushi in een kom. Maar er kan ook gekozen worden voor een basis van bijvoorbeeld groenten of quinoa. Wie liever geen rauwe vis eet kan ook bereidde vis, kip, beef of vegetarische opties kiezen. Bij Poké Perfect staan er bovendien sushirrito’s, een soort burrito’s, op het menu. Alle gerechten zijn heel erg lekker maar ook nog eens gezond. Ze zitten vanwege de combinatie van rijst, vis, bonen, groente en fruit bomvol vezels, goede vetten, proteïnen, mineralen en vitaminen. De maaltijden kunnen ter plekke worden genuttigd of worden afgehaald om thuis van te genieten.

Filosofie

De filosofie van Poké Perfect is dat eten lekker, vers, duurzaam en gezond moet zijn. Bij Poké Perfect zijn de ingrediënten dan ook dagvers en worden deze vaak in de buurt gehaald. De quinoa komt bijvoorbeeld uit Flevoland. Sowieso wordt bij alle producten zo veel mogelijk gekeken naar welzijn voor dier, mens en milieu. De formule is bedacht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. Zij vonden dat er te weinig gezond aanbod was in fast food. Toen Quinta tijdens een periode in New York enthousiast was geworden over de daar al populaire poké restaurants, besloten ze in Nederland zelf een restaurant te beginnen. Inmiddels zijn er al meerdere Poké Perfect restaurants in Nederland. Poké Perfect aan de Grote Markt is het eerste restaurant in Almere.

Poké Perfect is gevestigd aan de Grote Markt 54 in Almere Centrum en is iedere dag geopend van 11.30 – 21.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start ‘restaurant take over’

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: