Poké Perfect nu ook in Almere geopend

8 juli 2020 | Thijs Jacobs

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezonde maaltijd.

Poké

Bij dit Hawaiiaanse gerecht, uitgesproken als Poo-Kee, wordt een kom rijst aangevuld met rauwe vis en diverse toppings zoals groenten, bonen, pepertjes, fruit of viskuit. Het lijkt dus op sushi in een kom. Maar er kan ook gekozen worden voor een basis van bijvoorbeeld groenten of quinoa. Wie liever geen rauwe vis eet kan ook bereidde vis, kip, beef of vegetarische opties kiezen. Bij Poké Perfect staan er bovendien sushirrito’s, een soort burrito’s, op het menu. Alle gerechten zijn heel erg lekker maar ook nog eens gezond. Ze zitten vanwege de combinatie van rijst, vis, bonen, groente en fruit bomvol vezels, goede vetten, proteïnen, mineralen en vitaminen. De maaltijden kunnen ter plekke worden genuttigd of worden afgehaald om thuis van te genieten.

Filosofie

De filosofie van Poké Perfect is dat eten lekker, vers, duurzaam en gezond moet zijn. Bij Poké Perfect zijn de ingrediënten dan ook dagvers en worden deze vaak in de buurt gehaald. De quinoa komt bijvoorbeeld uit Flevoland. Sowieso wordt bij alle producten zo veel mogelijk gekeken naar welzijn voor dier, mens en milieu. De formule is bedacht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. Zij vonden dat er te weinig gezond aanbod was in fast food. Toen Quinta tijdens een periode in New York enthousiast was geworden over de daar al populaire poké restaurants, besloten ze in Nederland zelf een restaurant te beginnen. Inmiddels zijn er al meerdere Poké Perfect restaurants in Nederland. Poké Perfect aan de Grote Markt is het eerste restaurant in Almere.

Poké Perfect is gevestigd aan de Grote Markt 54 in Almere Centrum en is iedere dag geopend van 11.30 – 21.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: