Par Hasard opent nieuwe vestiging in Amsterdam

6 juni 2019 | Yonne van Geene

Op maandag 10 juni 2019 is de nieuwste vestiging van Par Hasard in de Amsterdamse Schinkelbuurt een feit. Franchise-ondernemer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly staan te popelen om de deuren en het zonovergoten terras aan het Hoofddorpplein te openen. Na een rigoureuze verbouwing is het hoekpand getransformeerd naar een bourgondische locatie waar iedereen welkom is voor lunch, borrel en diner. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een sfeervol eetcafé, een friterie met een eigen entree en een groot terras. 

De sfeervolle zaak heeft een authentieke Par Hasard uitstraling en beschikt over kunstobjecten van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. De bar heeft een prominente plek gekregen, direct bij binnenkomst in het eetcafé. Een wijnbar met koeler midden in de zaak leent zich uitstekend als borrelplek. Naast de bourgondische gerechten met huisgemaakte frites wordt bij Par Hasard Hoofddorpplein extra aandacht besteed aan de borrel. Vincent serveert Par Hasard signatuur cocktails met wodka uit Maastricht gemaakt van aardappelen uit Maastrichtse grond. Daarnaast staan er veel Limburgse en Belgische speciaalbieren, prachtige wijnen en een mooie champagne op de kaart. Maar ook voor een smakelijke lunch met een goede kop koffie en een verse jus kan je hier terecht. Tevens kunnen gasten de gerechten afhalen of laten bezorgen voor thuis of op werk.

Over Par Hasard

Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café met bar. Hiermee is Par Hasard sinds 2014 een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. De nadruk ligt bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. De gerechten van Par Hasard kunnen worden afgehaald en bezorgd; voor thuis, op werk en op feestjes. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.

Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen, Par Hasard Almere en Par Hasard Alkmaar. Op 10 juni wordt de zesde vestiging geopend: Par Hasard Hoofddorpplein in Amsterdam.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: