Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Guy Olivier

Par Hasard opent nieuwe vestiging in Amsterdam
6 juni 2019 • Nieuws

Par Hasard opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Op maandag 10 juni 2019 is de nieuwste vestiging van Par Hasard in de Amsterdamse Schinkelbuurt een feit. Franchise-ondernemer Vincent Weijl en zijn v...

Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar
25 april 2019 • Nieuws

Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasar...

Par Hasard breidt uit met zonnige locatie aan het Hoofddorpplein
4 april 2019 • Nieuws

Par Hasard breidt uit met zonnige locatie aan het Hoofddorpplein

Momenteel wordt er hard gebouwd aan de nieuwe vestiging van Par Hasard in een charmant hoekpand in de Amsterdamse Schinkelbuurt. Par Hasard Hoofddorpp...

Par Hasard breidt uit met franchisevestiging in Almere Stad
16 februari 2018 • Nieuws

Par Hasard breidt uit met franchisevestiging in Almere Stad

Oprichter en eigenaar Xander Hasaart: “We willen van Par Hasard een begrip maken in Nederland. Iedere Par Hasard vestiging verdient een eigenaar...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland
Opening Franchiseketen 10 juli 2025

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”
Michelin Personalia 18 juli 2025

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van juli
Michelin sterrenregen 1 augustus 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van juli

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland
Michelin 23 juli 2025

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland

Meest gelezen deze week

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”
groots ondernemen Interview Opening 28 augustus 2025

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus
Michelin sterrenregen 1 september 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus

Luc Kusters zoekt overnamekandidaat voor voormalig Bolenius*-pand en benoemt Jet Loos als keukenchef
Michelin Gastronomie Personalia 28 augustus 2025

Luc Kusters zoekt overnamekandidaat voor voormalig Bolenius*-pand en benoemt Jet Loos als keukenchef

Restaurant Noor* en ijssalon Room Groningen creëren uniek sterrenroomijs
Michelin Events 22 augustus 2025

Restaurant Noor* en ijssalon Room Groningen creëren uniek sterrenroomijs

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Uitgelicht

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!
Lekkerste Lunchroombroodje 2 september 2025

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!

[Gratis deelname] Op vrijdag 22 november 2024 werd de award voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' uitgereikt aan MOOCA. De horecagelegenheid...

De komende weken richten wij de spotlights op betalen
spotlightweken Betalen 26 augustus 2025

De komende weken richten wij de spotlights op betalen

In onze spotlightweken over betalen duiken we in de wereld achter transacties, prijzen en betaalgedrag in de horeca. Van slimme onderhandelingstips to...

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus
Michelin sterrenregen 1 september 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus

De culinaire wereld staat nooit stil; zeker niet die van Michelin. Daarom serveren we vanaf vandaag elke maand een overzicht van het laatste Michelinn...

Zes tips over onderhandelen met je leverancier
spotlightweken Betalen 2 september 2025

Zes tips over onderhandelen met je leverancier

De inflatie blijft de horeca onder druk zetten. Volgens ING stijgen de horecaprijzen in 2025 gemiddeld met 5 procent, wat hoger is dan de algemene inf...

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen
Branded Content Ondernemen 1 september 2025

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen

Als je een restaurant runt, heb je je handen vol aan het zorgen voor een optimale gastvrijheid, kwaliteit en beleving. Maar achter de schermen speelt...

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”
groots ondernemen Interview Opening 28 augustus 2025

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”

Groots ondernemen... Franchiseketen ’t Zusje groeide binnen vijftien jaar van de eerste opening naar de in oktober te openen veertigste loc...

The Old Jazz zet nieuwe koers in met chef-kok Marc Plat en ervaren kracht Romano Keus
Personalia 27 augustus 2025

The Old Jazz zet nieuwe koers in met chef-kok Marc Plat en ervaren kracht Romano Keus

Restaurant The Old Jazz, onderdeel van de Vigo Family en gevestigd aan de Aert van der Goesstraat, kondigt met trots de komst aan van chef-kok Marc Pl...

Luc Kusters zoekt overnamekandidaat voor voormalig Bolenius*-pand en benoemt Jet Loos als keukenchef
Michelin Gastronomie Personalia 28 augustus 2025

Luc Kusters zoekt overnamekandidaat voor voormalig Bolenius*-pand en benoemt Jet Loos als keukenchef

Ondernemer Luc Kusters zoekt een kandidaat voor de exploitatie van de voormalige locatie van zijn restaurant aan de Amsterdamse Zuidas. Sterrenrestaur...

Video's

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Restaurant & Innovatie

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen
Branded Content Ondernemen 1 september 2025

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen

Als je een restaurant runt, heb je je handen vol aan het zorgen voor een optimale gastvrijheid, kwaliteit en beleving. Maar achter de schermen speelt...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 1 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite