Par Hasard breidt uit met franchisevestiging in Almere Stad

16 februari 2018 | David Bakker

Oprichter en eigenaar Xander Hasaart: “We willen van Par Hasard een begrip maken in Nederland. Iedere Par Hasard vestiging verdient een eigenaar. Iemand die de zaak een bekend gezicht geeft en die de gast de aandacht geeft die hij verdient. Franchise was een logische stap. Met Richard hebben wij de juiste franchisenemer gevonden. Hij is een horecatijger in hart en nieren en heeft alle facetten van de horeca doorlopen, van bedrijfscatering, luxe restaurants, hotellerie, eetcafés en vanaf 2014 als chef bij Par Hasard. Bij Par Hasard heeft hij zich drie jaar lang als eigenaar gedragen, met een groot hart voor de zaak. Richard is nu toe aan zijn volgende uitdaging; die van franchisenemer van Par Hasard.”



Over Par Hasard


Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De fameuze Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk te bestellen. Par Hasard ontwikkelde met wijnhuis Collovray & Terrier eigen huiswijnen voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en – als verrassende combinatie - champagne bij de friet.


Bourgondische taferelen

Iedere Par Hasard heeft een eigen karakter, maar kenmerkt zich door de bourgondische gezelligheid. Voor het interieurdesign ging Hasaart een samenwerking aan met mede-Maastrichtenaren AMA Architecten en kunstenaar Guy Olivier, die bekend staan om hun excentrieke weergaves van bourgondische taferelen. Samen ontwikkelden de Limburgers interieurconcept met een knusse friterie die doorloopt in een sfeervol café met een prominente bar. Dezelfde bourgondische sfeer wordt ook gerealiseerd in Par Hasard in Almere Stad.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: