Papa John´s Pizza opent tweede, derde en vierde vestiging in Nederland

2 december 2016 | Jorien Slager

Papa John’s, de op twee na grootste pizzabezorgketen van de wereld, opent maandag 5 december zijn tweede Nederlandse vestiging op Mosveld 83 in Amsterdam-Noord. Na de opening in Amsterdam-Noord volgt een derde opening op 12 december in Diemen op Diemerplein 178. In het begin van het nieuwe jaar wordt een vierde vestiging geopend gevolgd door nog tien vestigingen rondom Amsterdam en Utrecht.

De openingen in Amsterdam-Noord en Diemen zijn onderdeel van een verdere uitbreiding in Nederland. Momenteel is Papa John’s aan het kijken naar lokaties in Utrecht en Amsterdam. Papa John’s telt in december 474 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Nederland, Cyprus, Ierland en Turkije.

“Met de vier openeningen rondom Amsterdam willen we meer mensen kennis laten maken met ons Better Ingrediënts. Better Pizza. concept. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, Head of Development voor Papa John’s in Nederland. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn we zeker dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start gaan maken.”
 
Papa John’s opende in 1984 zijn deuren met één doel voor ogen: betere pizza met vers, handgedraaid deeg, de beste mozzarella, verse verpakte tomaten, superieure kwaliteit vlees en worst en verse groenten die worden geleverd vanuit de hele wereld. Of het nu gaat om Papa John's bekende saus, toppings, het originele verse deeg, of zelfs de doos zelf, Papa John’s blijft constant investeren om te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: