Papa John's opent nieuwe vestiging in Zoetermeer

10 april 2019 | Yonne van Geene

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Eindhoven, nu is Zoetermeer aan de beurt. Op 15 april gaat op de Oranjelaan 37 in Zoetermeer alweer de éénentwintigste vestiging open. De jonge franchisenemer Noa Koellin zal de vestiging feestelijk openen.

“Ik heb tijdens mijn studie bij een pizzeria gewerkt en heb daarom al ervaring. Mijn ouders hebben ook een eigen onderneming en binnen dat bedrijf heb ik managementervaring opgedaan. Ik kende Papa John’s al vanuit het buitenland. Toen ik hoorde dat ze in Nederland franchisenemers zochten, was ik meteen razend enthousiast. Ik heb daarom ontzettend veel zin om deze nieuwe vestiging te openen en iedereen in Zoetermeer en omstreken onze heerlijke pizza’s te laten proeven!” Aldus Noa.

Samenwerking

“Ik ga de vestiging deels runnen met mijn familie” vertelt Noa. “Mijn vader heeft ook de opleiding die wij vanuit Papa John’s krijgen gevolgd. Zo kan hij bijspringen wanneer dat nodig is. Mijn broertje gaat onze pizza’s bezorgen en mijn vriendin gaat ook fulltime in de vestiging werken. Mede hierdoor kunnen wij van Papa John’s Zoetermeer een succes gaan maken. De maatstaven en kwaliteitseisen van Papa John’s liggen hoog. Iedereen krijgt uitgebreide trainingen en weet precies hoe we die lekkere pizza’s moeten maken. Daarnaast werken we met dagverse ingrediënten en het bekende heerlijke verse deeg. Hierdoor is de vestiging van Papa John’s een verrijking voor Zoetermeer!"

Over Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al twintig vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in diverse plaatsen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: