Papa John's opent nieuwe vestiging in Zoetermeer

10 april 2019 | Yonne van Geene

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Eindhoven, nu is Zoetermeer aan de beurt. Op 15 april gaat op de Oranjelaan 37 in Zoetermeer alweer de éénentwintigste vestiging open. De jonge franchisenemer Noa Koellin zal de vestiging feestelijk openen.

“Ik heb tijdens mijn studie bij een pizzeria gewerkt en heb daarom al ervaring. Mijn ouders hebben ook een eigen onderneming en binnen dat bedrijf heb ik managementervaring opgedaan. Ik kende Papa John’s al vanuit het buitenland. Toen ik hoorde dat ze in Nederland franchisenemers zochten, was ik meteen razend enthousiast. Ik heb daarom ontzettend veel zin om deze nieuwe vestiging te openen en iedereen in Zoetermeer en omstreken onze heerlijke pizza’s te laten proeven!” Aldus Noa.

Samenwerking

“Ik ga de vestiging deels runnen met mijn familie” vertelt Noa. “Mijn vader heeft ook de opleiding die wij vanuit Papa John’s krijgen gevolgd. Zo kan hij bijspringen wanneer dat nodig is. Mijn broertje gaat onze pizza’s bezorgen en mijn vriendin gaat ook fulltime in de vestiging werken. Mede hierdoor kunnen wij van Papa John’s Zoetermeer een succes gaan maken. De maatstaven en kwaliteitseisen van Papa John’s liggen hoog. Iedereen krijgt uitgebreide trainingen en weet precies hoe we die lekkere pizza’s moeten maken. Daarnaast werken we met dagverse ingrediënten en het bekende heerlijke verse deeg. Hierdoor is de vestiging van Papa John’s een verrijking voor Zoetermeer!"

Over Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al twintig vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in diverse plaatsen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: