Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

16 juni 2017 | Roy Spijker
Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

Op 12 juni 2017 opende Burgerz een nieuwe vestiging in Hofhouse naast het station Den Haag Centraal. Hofhouse biedt plek aan verschillende foodconcepten. Voor de burgerzaak van de zusjes Peerenboom is dit de vierde locatie. 

Burgerz heeft een locatie in Hofhouse waar iedereen welkom wordt geheten. De horecagelegenheid biedt haar gasten maar liefst zes vaste en twee pop-up concepten. Naast Burgerz zijn foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable de uitverkorenen die een plek hebben in de gloednieuwe hotspot. De dynamische pop-up plekken worden het komende seizoen door horecaconcepten Lekkernijs en Zilt en Zalig opgevuld. De acht ‘foodunits’ zijn verspreid over drie grote clusters, met in ieder cluster twee verschillende eetgelegenheden.

Over Hofhouse
Hofhouse is een horecaconcept gelegen naast Den Haag Centraal waar voorbijgangers, zakelijke bezoekers, lokale gasten en toeristen terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast doet Hofhouse ook aan take-away. Het horecaconcept bevindt zich onderin het compleet verbouwde voormalig ministerie van VROM. De verbouwing is door architectenbureau OMA van Rem Koolhaas gerealiseerd. Ter hoogte van de hoofdbar hangt een architectonische aardbol aan het plafond die een verbinding vormt met de internationale vergaderruimte die de rijksoverheid daarboven heeft laten inrichten. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Over Burgerz
Burgerz is een horecaconcept dat bekend staat om haar innovatieve burgers met een funky twist. De huisgemaakte burgers zijn 100% puur, 100% duurzaam en 100% vers. Daarnaast serveert de burgerformule old fashioned milkshakes, hippe biertjes en lekkere wijntjes. Het restaurant is eigentijds, en biedt snelle service. Daarnaast serveert Burgerz verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten. Zo bevatten de burgers geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Naast een goed stuk vlees gelooft Burgerz ook in een eerlijke plantaardige keuken. De verschillende vegetarische burgers die op de kaart staan zijn daar het bewijs van. Er is zelfs een veganistische optie: The Dutch Weed Burger, bestaande uit een combinatie van soja en zeewier. Op deze manier draagt Burgerz bij aan een duurzame wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Achtergronden
De Beren opent nieuw bezorgrestaurant in Breda

Bourgondische Bredanaars kunnen vanaf nu hun hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda. De opening van de 27ste bezorgvestiging vond op maandag 3 mei 2021 plaats aan de Haagdijk 24. De Haagdijk is een ideale bezorglocatie, omdat vanaf deze centrale plek veel Bredase huishou ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
Deze brasserie opent het terras niet: ''Het zet geen zoden aan de dijk''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: