Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

16 juni 2017 | Roy Spijker

Op 12 juni 2017 opende Burgerz een nieuwe vestiging in Hofhouse naast het station Den Haag Centraal. Hofhouse biedt plek aan verschillende foodconcepten. Voor de burgerzaak van de zusjes Peerenboom is dit de vierde locatie. 

Burgerz heeft een locatie in Hofhouse waar iedereen welkom wordt geheten. De horecagelegenheid biedt haar gasten maar liefst zes vaste en twee pop-up concepten. Naast Burgerz zijn foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable de uitverkorenen die een plek hebben in de gloednieuwe hotspot. De dynamische pop-up plekken worden het komende seizoen door horecaconcepten Lekkernijs en Zilt en Zalig opgevuld. De acht ‘foodunits’ zijn verspreid over drie grote clusters, met in ieder cluster twee verschillende eetgelegenheden.

Over Hofhouse
Hofhouse is een horecaconcept gelegen naast Den Haag Centraal waar voorbijgangers, zakelijke bezoekers, lokale gasten en toeristen terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast doet Hofhouse ook aan take-away. Het horecaconcept bevindt zich onderin het compleet verbouwde voormalig ministerie van VROM. De verbouwing is door architectenbureau OMA van Rem Koolhaas gerealiseerd. Ter hoogte van de hoofdbar hangt een architectonische aardbol aan het plafond die een verbinding vormt met de internationale vergaderruimte die de rijksoverheid daarboven heeft laten inrichten. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Over Burgerz
Burgerz is een horecaconcept dat bekend staat om haar innovatieve burgers met een funky twist. De huisgemaakte burgers zijn 100% puur, 100% duurzaam en 100% vers. Daarnaast serveert de burgerformule old fashioned milkshakes, hippe biertjes en lekkere wijntjes. Het restaurant is eigentijds, en biedt snelle service. Daarnaast serveert Burgerz verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten. Zo bevatten de burgers geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Naast een goed stuk vlees gelooft Burgerz ook in een eerlijke plantaardige keuken. De verschillende vegetarische burgers die op de kaart staan zijn daar het bewijs van. Er is zelfs een veganistische optie: The Dutch Weed Burger, bestaande uit een combinatie van soja en zeewier. Op deze manier draagt Burgerz bij aan een duurzame wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: