Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

16 juni 2017 | Roy Spijker
Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

Op 12 juni 2017 opende Burgerz een nieuwe vestiging in Hofhouse naast het station Den Haag Centraal. Hofhouse biedt plek aan verschillende foodconcepten. Voor de burgerzaak van de zusjes Peerenboom is dit de vierde locatie. 

Burgerz heeft een locatie in Hofhouse waar iedereen welkom wordt geheten. De horecagelegenheid biedt haar gasten maar liefst zes vaste en twee pop-up concepten. Naast Burgerz zijn foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable de uitverkorenen die een plek hebben in de gloednieuwe hotspot. De dynamische pop-up plekken worden het komende seizoen door horecaconcepten Lekkernijs en Zilt en Zalig opgevuld. De acht ‘foodunits’ zijn verspreid over drie grote clusters, met in ieder cluster twee verschillende eetgelegenheden.

Over Hofhouse
Hofhouse is een horecaconcept gelegen naast Den Haag Centraal waar voorbijgangers, zakelijke bezoekers, lokale gasten en toeristen terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast doet Hofhouse ook aan take-away. Het horecaconcept bevindt zich onderin het compleet verbouwde voormalig ministerie van VROM. De verbouwing is door architectenbureau OMA van Rem Koolhaas gerealiseerd. Ter hoogte van de hoofdbar hangt een architectonische aardbol aan het plafond die een verbinding vormt met de internationale vergaderruimte die de rijksoverheid daarboven heeft laten inrichten. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Over Burgerz
Burgerz is een horecaconcept dat bekend staat om haar innovatieve burgers met een funky twist. De huisgemaakte burgers zijn 100% puur, 100% duurzaam en 100% vers. Daarnaast serveert de burgerformule old fashioned milkshakes, hippe biertjes en lekkere wijntjes. Het restaurant is eigentijds, en biedt snelle service. Daarnaast serveert Burgerz verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten. Zo bevatten de burgers geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Naast een goed stuk vlees gelooft Burgerz ook in een eerlijke plantaardige keuken. De verschillende vegetarische burgers die op de kaart staan zijn daar het bewijs van. Er is zelfs een veganistische optie: The Dutch Weed Burger, bestaande uit een combinatie van soja en zeewier. Op deze manier draagt Burgerz bij aan een duurzame wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: