Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

16 juni 2017 | Roy Spijker

Op 12 juni 2017 opende Burgerz een nieuwe vestiging in Hofhouse naast het station Den Haag Centraal. Hofhouse biedt plek aan verschillende foodconcepten. Voor de burgerzaak van de zusjes Peerenboom is dit de vierde locatie. 

Burgerz heeft een locatie in Hofhouse waar iedereen welkom wordt geheten. De horecagelegenheid biedt haar gasten maar liefst zes vaste en twee pop-up concepten. Naast Burgerz zijn foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable de uitverkorenen die een plek hebben in de gloednieuwe hotspot. De dynamische pop-up plekken worden het komende seizoen door horecaconcepten Lekkernijs en Zilt en Zalig opgevuld. De acht ‘foodunits’ zijn verspreid over drie grote clusters, met in ieder cluster twee verschillende eetgelegenheden.

Over Hofhouse
Hofhouse is een horecaconcept gelegen naast Den Haag Centraal waar voorbijgangers, zakelijke bezoekers, lokale gasten en toeristen terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast doet Hofhouse ook aan take-away. Het horecaconcept bevindt zich onderin het compleet verbouwde voormalig ministerie van VROM. De verbouwing is door architectenbureau OMA van Rem Koolhaas gerealiseerd. Ter hoogte van de hoofdbar hangt een architectonische aardbol aan het plafond die een verbinding vormt met de internationale vergaderruimte die de rijksoverheid daarboven heeft laten inrichten. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Over Burgerz
Burgerz is een horecaconcept dat bekend staat om haar innovatieve burgers met een funky twist. De huisgemaakte burgers zijn 100% puur, 100% duurzaam en 100% vers. Daarnaast serveert de burgerformule old fashioned milkshakes, hippe biertjes en lekkere wijntjes. Het restaurant is eigentijds, en biedt snelle service. Daarnaast serveert Burgerz verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten. Zo bevatten de burgers geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Naast een goed stuk vlees gelooft Burgerz ook in een eerlijke plantaardige keuken. De verschillende vegetarische burgers die op de kaart staan zijn daar het bewijs van. Er is zelfs een veganistische optie: The Dutch Weed Burger, bestaande uit een combinatie van soja en zeewier. Op deze manier draagt Burgerz bij aan een duurzame wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: