Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

26 april 2016 |

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen
aan de gasten die willen genieten van een ontbijtmenu. De vraag hiernaar groeit volgens de keten namelijk enorm. McDonald’s Twente trapt op 3 mei af met een gratis ontbijtcombi voor iedereen (7 tot 9 uur).

Liefhebbers
Steeds meer mensen ervaren het gemak van buiten de deur ontbijten. Het scheelt tijd en creërt een rustmoment voordat de dag met alle hectiek weer begint. Robin Veldt, franchisenemer van de vijf McDonald’s restaurants in Enschede en Hengelo: "Sinds de verruimde openingstijden in het weekend (Restaurant Zuiderval is in het weekend 24 uur open, restaurant Woonplein aan Schuttersveld is vanaf 29 april in de weekenden 24 uur open) zien we dat onze ontbijtmenu’s steeds populairder worden. Liefhebbers zijn mensen die een nachtdienst achter de rug hebben of op weg naar hun werk zijn. Die groep kunnen we nu dagelijks een uitgebreid en gevarieerd ontbijtassortiment aanbieden."

Uitbreiding van het assortiment
Speciaal voor de vroege gasten heeft McDonald’s het ontbijtassortiment vergroot met onder meer een McMuffin, scrambled eggs en muesli en vers fruit.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: