Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

26 april 2016 |

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen
aan de gasten die willen genieten van een ontbijtmenu. De vraag hiernaar groeit volgens de keten namelijk enorm. McDonald’s Twente trapt op 3 mei af met een gratis ontbijtcombi voor iedereen (7 tot 9 uur).

Liefhebbers
Steeds meer mensen ervaren het gemak van buiten de deur ontbijten. Het scheelt tijd en creërt een rustmoment voordat de dag met alle hectiek weer begint. Robin Veldt, franchisenemer van de vijf McDonald’s restaurants in Enschede en Hengelo: "Sinds de verruimde openingstijden in het weekend (Restaurant Zuiderval is in het weekend 24 uur open, restaurant Woonplein aan Schuttersveld is vanaf 29 april in de weekenden 24 uur open) zien we dat onze ontbijtmenu’s steeds populairder worden. Liefhebbers zijn mensen die een nachtdienst achter de rug hebben of op weg naar hun werk zijn. Die groep kunnen we nu dagelijks een uitgebreid en gevarieerd ontbijtassortiment aanbieden."

Uitbreiding van het assortiment
Speciaal voor de vroege gasten heeft McDonald’s het ontbijtassortiment vergroot met onder meer een McMuffin, scrambled eggs en muesli en vers fruit.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: