Onderzoek naar beloning keukenbrigade

17 december 2012
Onderzoek naar beloning keukenbrigade

Horeca Accountancy & Advies start, in samenwerking met De RestaurantKrant, het Nationaal Beloningsonderzoek 2012 Keukenpersoneel. Andere marktomstandigheden vragen om nieuw inzicht.
In 2010 heeft het accountants- en advieskantoor ook al dit onderzoek uitgevoerd. Inmiddels zijn we twee jaar verder en zijn de marktomstandigheden sterk veranderd. We zijn benieuwd wat de gewijzigde omstandigheden voor invloed hebben op de arbeidsvoorwaarden van keukenmedewerkers in het midden tot hoger kader.

Restaurateur? Chef-kok? Keukenmanager? "Doe dan mee aan het onderzoek":https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdsRGxfNFlxOHpGUHVhRHV3NkQ4OHc6MA.

Het horeca-accountantskantoor krijgt dagelijks vragen wat marktconforme arbeidsvoorwaarden zijn, zeker omdat het einde van het jaar nadert. Horecaondernemers krijgen dan te maken met de eindejaarsgesprekken en mogelijke salarisonderhandelingen. Het onderzoek dient ook om inzichten te bieden in de eventuele regionale verschillen en verschillen tussen verschillende soorten restaurants. De verwachting is dat het onderzoek eind 2012 is afgerond.

"Naar de vragenlijst":https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdsRGxfNFlxOHpGUHVhRHV3NkQ4OHc6MA

Help uzelf aan een uitgebreid artikel in De RestaurantKrant over dit onderwerp. Laat uw collega's ook deelnemen aan het onderzoek.

Overig nieuws