Onderzoek naar beloning keukenbrigade

17 december 2012 |
Onderzoek naar beloning keukenbrigade

Horeca Accountancy & Advies start, in samenwerking met De RestaurantKrant, het Nationaal Beloningsonderzoek 2012 Keukenpersoneel. Andere marktomstandigheden vragen om nieuw inzicht.
In 2010 heeft het accountants- en advieskantoor ook al dit onderzoek uitgevoerd. Inmiddels zijn we twee jaar verder en zijn de marktomstandigheden sterk veranderd. We zijn benieuwd wat de gewijzigde omstandigheden voor invloed hebben op de arbeidsvoorwaarden van keukenmedewerkers in het midden tot hoger kader.

Restaurateur? Chef-kok? Keukenmanager? Doe dan mee aan het onderzoek
Het horeca-accountantskantoor krijgt dagelijks vragen wat marktconforme arbeidsvoorwaarden zijn, zeker omdat het einde van het jaar nadert. Horecaondernemers krijgen dan te maken met de eindejaarsgesprekken en mogelijke salarisonderhandelingen. Het onderzoek dient ook om inzichten te bieden in de eventuele regionale verschillen en verschillen tussen verschillende soorten restaurants. De verwachting is dat het onderzoek eind 2012 is afgerond.

Naar de vragenlijst
Help uzelf aan een uitgebreid artikel in De RestaurantKrant over dit onderwerp. Laat uw collega's ook deelnemen aan het onderzoek.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: