Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

2 december 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies.

Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug in de stoffering van de stoelen en de kunst aan de muur. Gasten keken verrast op bij het zien van de 12 meter lange tattoo-muur. Bekende tattoo-artist Mircea Stamen legde deze avond de laatste hand aan zijn muurschildering, het pronkstuk van het restaurant. Blaze & Co onderscheidt zich door haar Amerikaanse gerechten met een verrassende twist. Zo hoor je Rihanna uit de speakers komen terwijl je de Shine Bright Like a Diamond Steak eet en hoor je de muziek van Courtney Love terwijl je geniet van de vegetarische Corny Love Soup. Want ook voor vegetariërs is er genoeg keus.

Chefkok Benjamin Stuut en zijn team hebben de verrassende menukaart samengesteld. De eigenaren van het restaurant, Damiano D’Alba en Michael de Ridder, hebben na een grote metamorfose met Blaze & Co een nieuwe Haagse hotspot gecreëerd. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor het diner en in het weekend ook voor de lunch en biedt binnen plek aan 225 personen en in de twee serres voor nogmaals 100 personen.

Over Entrada Group 

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator o.a. van winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils, stuk voor stuk zijn het unieke zaken met een geheel eigen karakter. 

Foto: Ronald Speijer

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: