Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

2 december 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies.

Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug in de stoffering van de stoelen en de kunst aan de muur. Gasten keken verrast op bij het zien van de 12 meter lange tattoo-muur. Bekende tattoo-artist Mircea Stamen legde deze avond de laatste hand aan zijn muurschildering, het pronkstuk van het restaurant. Blaze & Co onderscheidt zich door haar Amerikaanse gerechten met een verrassende twist. Zo hoor je Rihanna uit de speakers komen terwijl je de Shine Bright Like a Diamond Steak eet en hoor je de muziek van Courtney Love terwijl je geniet van de vegetarische Corny Love Soup. Want ook voor vegetariërs is er genoeg keus.

Chefkok Benjamin Stuut en zijn team hebben de verrassende menukaart samengesteld. De eigenaren van het restaurant, Damiano D’Alba en Michael de Ridder, hebben na een grote metamorfose met Blaze & Co een nieuwe Haagse hotspot gecreëerd. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor het diner en in het weekend ook voor de lunch en biedt binnen plek aan 225 personen en in de twee serres voor nogmaals 100 personen.

Over Entrada Group 

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator o.a. van winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils, stuk voor stuk zijn het unieke zaken met een geheel eigen karakter. 

Foto: Ronald Speijer

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: