Nieuwe samenwerking horecaopleidingen

2 juni 2010 |
Nieuwe samenwerking horecaopleidingen<

Op woensdag 2 juni wordt een intentieverklaring getekend door de bestuursdirecties van het ROC en opleidings- en kennisinstituut de Baak. De unieke samenwerking bestaat uit het opzetten van een leerwerkbedrijf bij de Baak.

Ontwikkelen in de hospitalitybranche
Een leerwerkbedrijf is een bedrijf met als primair doel het opleiden van mensen door werk aan te bieden in de praktijk. De Baak creëert hiervoor een leeromgeving waarin leerlingen zich vanuit de directe ervaring die ze opdoen binnen een gerenommeerd bedrijf kunnen ontwikkelen naar een vakman- of vrouw binnen de hospitalitybranche. Leerlingen worden opgeleid door persoonlijk leiderschap en de inhoudelijke vakkennis te combineren. Dankzij deze sterke combinatie stoomt de Baak talentvolle vakmensen klaar voor de arbeidsmarkt die na afronding van het traject in elke mogelijke sector binnen hun vakgebied aan de slag kunnen.

Waardevolle bagage
"We zijn zeer verheugd over onze samenwerking met de Baak" zegt Jeroen Knigge, bestuursvoorzitter van het ROC Leiden. Faiza Dadi, operationeel directeur van de Baak: "De Baak biedt een authentiek leertraject waarin opleiden, ervaren en beleven sterk met elkaar zijn verbonden. Dit biedt onze leerlingen waardevolle bagage voor de rest van hun werkzame bestaan."

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: