Nieuwe insteek voor resraurant Spice

15 april 2013
Nieuwe insteek voor resraurant Spice

Restaurant Spice in Arnhem heeft na tien jaar een formulewijziging doorgevoerd. Vanaf nu is er een hoofdrol weggelegd voor prime beef als Black Angus en Wagyu. In één adem door onderging ook
het interieur een metamorfose. Tezamen is het vernieuwde Spice een laagdrempelig steakhouse met hoogstaand aanbod geworden.

*Groot Aziatisch aanbod*
Het Arnhemse restaurant is van Sue en Silvio Poell, tevens oprichters van restaurantketen Donatello's. Silvio Poell vertelt waarom het roer is omgegooid: "Enerzijds omdat we ook in Arnhem als het ware overspoeld worden met oosters getinte restaurants; anderzijds omdat we tien jaar een mooie termijn vinden om te vernieuwen. Eerder runden we hier op deze plek met veel succes Mexicaans restaurant Trocadero. Ook toen hebben we na tien jaar heel bewust voor een andere formule gekozen."

*Zelf (laten) portioneren*
"We houden voor de liefhebbers de Tex-Mex kaart in ere, maar werken voornamelijk met rundvlees van absolute topkwaliteit, zoals Black Angus en Wagyu", aldus Sue. "Gasten krijgen advies van de chef-kok, kunnen eventueel zelf hun steak uitkiezen en die op het gewenste gewicht laten portioneren."

Om de gasten kennis te laten maken met de nieuwe formule én de beste rundvleessoorten ter wereld, organiseert Spice iedere woensdag in april 'Prime Beef Tastings'.

~Frank Lindner~

Overig nieuws