Nieuwe duurzame keuken voor Wolfslaar

24 januari 2011
Nieuwe duurzame keuken voor Wolfslaar

Het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wolfslaar net buiten Breda gaat verbouwen en krijgt een nieuwe en duurzame keuken. Tijdens de verbouwing gaat de zaak niet dicht, maar wordt deze verplaatst naar een nabijgelegen landhuis.

*Energie terugwinnen*
De verbouwing van het koetshuis begint medio februari en moet in mei gereed zijn. In het verbouwde restaurant komt een duurzame keuken met onder meer energieterugwinning. De koks zijn vanuit de eetzaal aan het werk te zien door het halfopen karakter van de keuken.

*Verbouwingsmenu*
Meesterkok Maarten Camps bereidt speciaal voor deze gelegenheid een bijzonder 'verbouwingsmenu' met producten van het seizoen. Sommelier Lennaert Lonterman verzorgt een passend wijnarrangement en alle gasten ontvangen, ludiek gevonden, een paar werkhandschoenen mee naar huis.


~Frank Lindner~

Overig nieuws