Nieuwe directeur-gastheer La Butte aux Bois

17 december 2019 | Thijs Jacobs

Per 1 januari 2020 gaat Yannick Bouts de gasten van Domaine La Butte aux Bois ontvangen in zijn nieuwe functie van directeur-gastheer. Bouts lijkt een logische keuze voor eigenaar Bullens om het vaandel over te nemen van Marc Alofs. De 40-jarige Limburger (afkomstig uit Hasselt) heeft veel ervaring opgedaan in zijn loopbaan bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem.

Na de opening en het management van een prestigieus hotelproject ´Tafelrond - The Fourth´ gelegen aan de Grote Markt in Leuven, keert Yannick nu terug naar Limburg. 

Het 5-sterren Superior Hotel ´Domaine La Butte aux Bois´ wordt zijn nieuwe uitdaging, in zijn eigen regio en op een niveau dat hem zo aanspreekt. Hij staat te trappelen om de gasten van het gerenommeerde Restaurant La Source en Spa Retreat ‘La Forêt´ persoonlijk te begroeten.

Nieuwe uitdaging

Marc Alofs draagt dus de fakkel over. Elf jaar lang heeft hij leiding gegeven aan het verwenteam van La Butte. Met enorme toewijding, energie en passie heeft hij velen om zich heen geïnspireerd om het Domaine naar het prachtige niveau te tillen waar het zich nu bevindt. Bullens is hem hier zeer erkentelijk voor.
De nieuwe uitdaging voor Alofs situeert zich in Antwerpen. In het historische hart van de stad neemt hij daar de opening en het management van het luxueuze horecaproject ´Botanic Antwerp´ op zich. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: