Nieuwe directeur-gastheer La Butte aux Bois

17 december 2019 | Thijs Jacobs

Per 1 januari 2020 gaat Yannick Bouts de gasten van Domaine La Butte aux Bois ontvangen in zijn nieuwe functie van directeur-gastheer. Bouts lijkt een logische keuze voor eigenaar Bullens om het vaandel over te nemen van Marc Alofs. De 40-jarige Limburger (afkomstig uit Hasselt) heeft veel ervaring opgedaan in zijn loopbaan bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem.

Na de opening en het management van een prestigieus hotelproject ´Tafelrond - The Fourth´ gelegen aan de Grote Markt in Leuven, keert Yannick nu terug naar Limburg. 

Het 5-sterren Superior Hotel ´Domaine La Butte aux Bois´ wordt zijn nieuwe uitdaging, in zijn eigen regio en op een niveau dat hem zo aanspreekt. Hij staat te trappelen om de gasten van het gerenommeerde Restaurant La Source en Spa Retreat ‘La Forêt´ persoonlijk te begroeten.

Nieuwe uitdaging

Marc Alofs draagt dus de fakkel over. Elf jaar lang heeft hij leiding gegeven aan het verwenteam van La Butte. Met enorme toewijding, energie en passie heeft hij velen om zich heen geïnspireerd om het Domaine naar het prachtige niveau te tillen waar het zich nu bevindt. Bullens is hem hier zeer erkentelijk voor.
De nieuwe uitdaging voor Alofs situeert zich in Antwerpen. In het historische hart van de stad neemt hij daar de opening en het management van het luxueuze horecaproject ´Botanic Antwerp´ op zich. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: