Nieuwe chef voor Villa Heidebad

8 november 2018 | Thijs Jacobs

Conferentiehotel Villa Heidebad in Epe heeft in Tom Oudshoorn een nieuwe chef gevonden. Oudshoorn is geen onbekende in Epe, Tom maakte eerder furore als chef bij ‘t Soerel waar hij een bib gourmand kookte en waar het restaurant opgenomen werd in de categorie ‘Op de drempel van de Top 100’. Toen dit bedrijf verkocht werd, ging hij als chefkok aan de slag bij het Van der Valk Hotel in Duiven.

Reacties

Directeur Bjarne Pechler: “Gezien zijn passie en ervaring hebben wij geen moment getwijfeld om hem aan te nemen.” Hij past precies in onze visie en zijn dan ook zeer verheugd Tom te verwelkomen in ons team.

Tom Oudshoorn: ‘’het voelt heel erg goed om weer terug te zijn in Epe. Ik kijk er naar uit om samen met het team de culinaire aspiraties te gaan verwezenlijken voor de gasten’’

Over Villa Heidebad

Villa Heidebad is een unieke vergaderlocatie op de Veluwe. Het moderne en sfeervolle conferentiehotel, met 45 hotelkamers en vier vergaderzalen, is volledig afgestemd op de zakelijke gast. U ervaart de warme, gastvrije sfeer zodra u over de drempel stapt. Villa Heidebad is een familie conferentiehotel met een klein team dat dag en nacht voor u klaarstaat. Behulpzaam en flexibel, zodat u een zo productief mogelijk verblijf heeft. De bosrijke omgeving van Epe draagt daar natuurlijk ook aan bij! Door de centrale ligging is conferentiehotel Villa Heidebad goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Gouden Mossel prooi voor Robin van Persie en Sander de Kramer

Op woensdag 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan twee Rotterdammers die zich sterk inzetten voor de stad of een goed doel. Aan boord van het Spido-schip Abel Tasman kregen journalist en televisiepresentator Sander de Kramer en stervoetballer Ro...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Internationaal Michelin
Nieuw tweesterrenrestaurant in de Michelin Gids België en Luxemburg 2020

Michelin stelt met veel genoegen de selectie van de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2020 voor. De jeugdige schwung van talentvolle chefs zorgt in deze nieuwe editie voor één nieuw tweesterrenrestaurant en zeven prikkelende sterren. Het summum van de Belgische gastronomie, dat is...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: