Nieuw soort culi-snackbar opent in Amsterdam

25 september 2019 | Thijs Jacobs

Eind oktober opent Hurryhurrygogo haar deuren aan de Singel 460 in Amsterdam. Onder de supperclub wordt in de voormalige French Connection ruimte gemaakt voor dit nog chaotischere en hysterischere zusje van Happyhappyjoyjoy. De nieuwe snack-bar biedt plaats voor eigen events, verschillende cocktails en kwalitatieve Aziatische snacks en koppelt zich in die zin ook aan het nachtleven van de stad.

Bar waar je kunt snacken

Waar het concept van Happyhappyjoyjoy al bekend staat om de chaos die in veel Aziatische grote steden te vinden is, komt dit bij Hurryhurrygogo nog meer naar voren. Het nieuwe concept tilt het woord ‘snackbar’ daarmee naar een compleet ander niveau; het is een bar waar je óók kunt snacken. IQ Creative rolt op deze manier Happyhappyjoyjoy in een andere vorm verder uit in Amsterdam.

Bij Hurryhurrygogo is het bestelproces ook compleet anders. Men kan aan de bar drankjes én eten bestellen, om het eten vervolgens zelf op te halen bij de keuken. Alle gerechten kunnen daarom logischerwijs To Go worden meegenomen en afgehaald.

Interieur

Concrete is in samenwerking met JPS Architecten wederom verantwoordelijk voor de realisatie van het project, waarbij de herkenbaarheid van Happyhappyjoyjoy wordt verwerkt, maar niet precies zal worden gekopieerd voor het nieuwe restaurant.

Openingstijden

Hurryhurrygogo is 6 dagen per week geopend tot in de nachtelijke uren. Op maandag, woensdag en zondag zijn de deuren open van 17.00 tot 02.00 uur; op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 03.00 uur. De keuken gaat een uur voor sluitingstijd dicht

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: