Nieuw soort culi-snackbar opent in Amsterdam

25 september 2019 | Thijs Jacobs

Eind oktober opent Hurryhurrygogo haar deuren aan de Singel 460 in Amsterdam. Onder de supperclub wordt in de voormalige French Connection ruimte gemaakt voor dit nog chaotischere en hysterischere zusje van Happyhappyjoyjoy. De nieuwe snack-bar biedt plaats voor eigen events, verschillende cocktails en kwalitatieve Aziatische snacks en koppelt zich in die zin ook aan het nachtleven van de stad.

Bar waar je kunt snacken

Waar het concept van Happyhappyjoyjoy al bekend staat om de chaos die in veel Aziatische grote steden te vinden is, komt dit bij Hurryhurrygogo nog meer naar voren. Het nieuwe concept tilt het woord ‘snackbar’ daarmee naar een compleet ander niveau; het is een bar waar je óók kunt snacken. IQ Creative rolt op deze manier Happyhappyjoyjoy in een andere vorm verder uit in Amsterdam.

Bij Hurryhurrygogo is het bestelproces ook compleet anders. Men kan aan de bar drankjes én eten bestellen, om het eten vervolgens zelf op te halen bij de keuken. Alle gerechten kunnen daarom logischerwijs To Go worden meegenomen en afgehaald.

Interieur

Concrete is in samenwerking met JPS Architecten wederom verantwoordelijk voor de realisatie van het project, waarbij de herkenbaarheid van Happyhappyjoyjoy wordt verwerkt, maar niet precies zal worden gekopieerd voor het nieuwe restaurant.

Openingstijden

Hurryhurrygogo is 6 dagen per week geopend tot in de nachtelijke uren. Op maandag, woensdag en zondag zijn de deuren open van 17.00 tot 02.00 uur; op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 03.00 uur. De keuken gaat een uur voor sluitingstijd dicht

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: