Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

3 april 2013
Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Na 101 jaar is het tijd voor een nieuwe formule in Hotel Beaumont Maastricht. Restaurant Beaumont sluit op drie april haar deuren en maakt plaats voor het nieuwe restaurant Harry’s. Jean-Marc en
Christophe Beaumont laten weten dat het tijd is voor iets anders.

*Geen poespas*
Het restaurant is de laatste jaren, onder leiding van Levy Smit, een andere richting ingeslagen. Doordat er steeds vaker mensen alleen een hoofdgerecht met een glas wijn bestellen, heeft het restaurant besloten het roer om te gooien. Harry’s is een no-nonsense restaurant. Volgens de eigenaren moet de eetgelegenheid vooral leuk zijn. Genieten van eten, drinken en elkaars gezelschap is voor hen belangrijk. Amuses en sierlijk opgemaakte borden zijn niet meer terug te vinden in het vernieuwde restaurant.

*Kaarten uitgebreid*
Zowel de menu- als de wijnkaart zijn uitgebreid. Antipasti, oesters, steak tartare en Harry’s entrecote met bearnaisesaus zijn op de kaart aanwezig. Er staan gerechten van verschillende prijsklassen op. Zo kan er een caesar salade, maar ook een hele kreeft worden gegeten. Op de wijnkaart is een selectie aan open wijnen en het restaurant serveert ook halve flesjes wijn.

~Maud Vissers~

Overig nieuws