Nieuw: private dining bij MOMO

14 november 2018 | Thijs Jacobs

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze all-inclusive en op maat gemaakte benadering verhoogt THE ENTOURAGE GROUP wederom de standaard van de high-end hospitality. 

Innovatief concept

Het innovatieve nieuwe private dining concept is een exclusieve ruimte om een geheel persoonlijke MOMO-ervaring te creëren. Elke speciale gelegenheid wordt een geheel unieke en op maat gemaakte ervaring en daarmee een moment om nooit te vergeten. Van canapés tot cocktails en decoraties tot dessert – voor MOMO is geen enkel detail te klein.   

Het nieuwe ontwerp, gelegen direct boven het MOMO restaurant, is ontworpen door designbureau BARANOWITZ + KRONENBERG. Een indrukwekkende zwevende trap van geborsteld metaal leidt gasten naar de private dining ruimte. Hier sluit het interieur aan bij de unieke look and feel van MOMO maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. De lichte ruimte biedt plek voor grote groepen van 28 zittende tot 60 staande gasten. Het middelpunt van de ruimte, de lange tafel, is gemaakt van hetzelfde glanzende hout als de tafels beneden. Hier wordt hij gecomplementeerd met zachte groenleren stoelen. De ruimte krijgt een fijne sfeer door het contrast van de warme tinten tegenover de moderne elementen van spiegels en designmeubelen.  

Kerstdiner?

Een feestelijk kerstdiner, een uitbundige babyshower of elke andere speciale gelegenheid; MOMO’s private dining vormt zich naar elke gelegenheid. Het plannen van het perfecte event is tijdrovend, daarom kan MOMO bij elke boeking een toegewijde eventmanager faciliteren. Deze optionele ondersteuning zorgt ervoor dat elke gelegenheid geheel custom-made, uniek en perfect gepland is. Daarnaast kunnen, door de nauwe samenwerking met My Greatest Event, zelfs de meest uitzonderlijke styling- en decoratieverzoeken werkelijkheid worden. 

MOMO creëert en innoveert een exclusief Omakase ‘Best of the Decade’ menu voor de gasten van de private dining. De chef speelt een belangrijke rol in de unieke ervaring, waar het team een aantal van de gerechten presenteert en afgewerkt aan tafel. MOMO-favorieten staan op het menu, zowel als de keuze uit custom gerechten die exclusief voor de gasten van de private dining bereid zijn. Het toegewijde topserviceteam staat gedurende de hele ervaring met volledige persoonlijke aandacht ter beschikking van het private dining gezelschap. 

Eigenzinnige cocktails

Niet alleen de gerechten zijn exclusief en op maat gemaakt, ook de prijswinnende bartenders creëren hun eigen tijdloze en innovatieve cocktails. Zowel de MOMO-favorieten als de bespoke creaties worden met eindeloze toewijding en verbeelding gemaakt. Bij MOMO hebben gasten de mogelijkheid om een eigen wijnmenu samen te stellen van zowel de vaste MOMO-wijnen als bijzondere wijnkelderexemplaren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Opening nieuwe club & restaurant op het Amsterdamse Rembrandtplein

Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot, komt een nieuw restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief dat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 decembe...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Achtergronden Culinair
Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel

Eigenaren Marlies en Evert Thielen zoeken een opvolger voor hun restaurant de Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel. Het 16e-eeuwse monumentale boerderijrestaurant tussen Eindhoven en Veghel is te koop of te huur als restaurant, maar kan ook als woonboerderij gebruikt worden. Totdat een opv...

Culinair Vega
Download: de Vega-Special van De RestaurantKrant

De zojuist verschenen uitgave van De RestaurantKrant staat helemaal in het teken van vegetarisch en vegan. Ook binnen de horeca is de opmars van groenten niet te stuiten, de grootte van de stukken vlees op het bord wordt gemiddeld toch echt wat kleiner binnen bepaalde segmenten en steeds vaker verwe...

Awards
Gouden Mossel prooi voor Robin van Persie en Sander de Kramer

Op woensdag 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan twee Rotterdammers die zich sterk inzetten voor de stad of een goed doel. Aan boord van het Spido-schip Abel Tasman kregen journalist en televisiepresentator Sander de Kramer en stervoetballer Ro...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: