Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

25 september 2014 |
Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop<

Sinds deze zomer is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker met vers fastfood, genaamd de Salsa Shop. Tijdens verschillende reizen
door Mexico en de Verenigde Staten ontdekten vier
jeugdvrienden de heerlijke, authentieke smaak van vers Mexicaans eten. Zoiets hadden zij nog nooit geproefd in Amsterdam, Nederland en zelfs niet in Europa. Vol inspiratie keerden zij terug en besloten zij dit ideaal naar Nederland te brengen en een food-concept te
ontwikkelen rondom het principe 'Good Food, Fast'.

Nieuwe standaard
Met dit principe zet Salsa Shop naar eigen zeggen een nieuwe standaard voor de fastfood markt in Europa:
vers gemaakte, Mexicaanse maaltijden met de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten, snel geserveerd in een open en vriendelijke omgeving.

Mexicaanse chef-kok
Bij Salsa Shop is een Mexicaanse chef-kok in dienst: Sandra, geboren en opgegroeid in Mexico, die de passie voor Mexicaans eten deelt. Het menu bevat alleen verse groenten en kruiden en het vlees is grootgebracht zonder het gebruik van antibiotica en toegevoegde hormonen.

Take-away
Gasten kunnen de gerechten in het restaurant opeten of mee naar huis nemen.

Meer lezen over Mexicaans eten? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: