Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

25 september 2014 |
Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop<

Sinds deze zomer is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker met vers fastfood, genaamd de Salsa Shop. Tijdens verschillende reizen
door Mexico en de Verenigde Staten ontdekten vier
jeugdvrienden de heerlijke, authentieke smaak van vers Mexicaans eten. Zoiets hadden zij nog nooit geproefd in Amsterdam, Nederland en zelfs niet in Europa. Vol inspiratie keerden zij terug en besloten zij dit ideaal naar Nederland te brengen en een food-concept te
ontwikkelen rondom het principe 'Good Food, Fast'.

Nieuwe standaard
Met dit principe zet Salsa Shop naar eigen zeggen een nieuwe standaard voor de fastfood markt in Europa:
vers gemaakte, Mexicaanse maaltijden met de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten, snel geserveerd in een open en vriendelijke omgeving.

Mexicaanse chef-kok
Bij Salsa Shop is een Mexicaanse chef-kok in dienst: Sandra, geboren en opgegroeid in Mexico, die de passie voor Mexicaans eten deelt. Het menu bevat alleen verse groenten en kruiden en het vlees is grootgebracht zonder het gebruik van antibiotica en toegevoegde hormonen.

Take-away
Gasten kunnen de gerechten in het restaurant opeten of mee naar huis nemen.

Meer lezen over Mexicaans eten? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: