Nieuw horecaconcept voor Gertruda Hoeve

Auteur: David Bakker
13 augustus 2018
Nieuw horecaconcept voor Gertruda Hoeve

Restaurant Gertruda Hoeve in Son en Breugel slaat vanaf 15 augustus 2018 een nieuwe weg in. Eigenaren Evert en Marlies Thielen stoppen met à la carte koken. Het sfeervolle boerderijrestaurant is voortaan op afspraak open voor groepen vanaf 10 personen. Private dining is het nieuwe horecaconcept. Ambachtelijk, regionaal en puur koken blijft daarbij het uitgangspunt.

“We kijken met plezier en trots terug op de tijd, die achter ons ligt. We slaan een nieuwe weg in, om een nieuwe uitdaging te vinden in ons mooie vak”, laten chef-kok Evert Thielen en zijn gastvrouw Marlies weten.

In plaats van à la carte koken, gaat het restaurant open op afspraak voor groepen vanaf tien personen. Naast lunches en diners, zorgt het horeca echtpaar voor de culinaire invulling van vergaderingen, presentaties of bedrijfsjubilea.

Verder is Gertruda Hoeve af te huren voor proeverijen en barbecues. Het monumentale boerderijrestaurant beschikt over een eigen parkeerplaats, een ruim terras en een sfeervolle serre.

Op locatie

Evert en Marlies Thielen zijn op locatie in te huren als freelance chef-kok en gastvrouw/sommelier. “We kunnen bij mensen thuis of in het bedrijf komen koken. Bijvoorbeeld ter ere van een huwelijksjubileum, verjaardagsfeest of andere (feestelijke) gelegenheid.”

Het werken met pure en eerlijk ingrediënten, is en blijft het handelsmerk van Gertruda Hoeve. Chef-kok Evert Thielen staat bekend als ambachtelijk kok met een voorliefde voor regionale producten. In zijn gerechten combineert de ervaren kok het beste van nu met de vaktechnieken en de smaken van vroeger.

Eerlijke en regionale producten

Gertruda Hoeve is enthousiast lid van Euro Toques Nederland. Dit samenwerkingsverband van chef-koks en restaurateurs in Nederland schrijft het duurzaam werken met eerlijke, ambachtelijke producten van Hollandse bodem met hoofdletters.

Het Brabantse boerderijrestaurant is bekend vanwege huisgemaakte, regionale producten zoals appelstroop, confituur, Breugelse mosterd.

Voor horecavakbroeders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, is Gertruda Hoeve te huur of te koop.

Overig nieuws