Nieuw horecaconcept voor Gertruda Hoeve

13 augustus 2018 | David Bakker
Nieuw horecaconcept voor Gertruda Hoeve

Restaurant Gertruda Hoeve in Son en Breugel slaat vanaf 15 augustus 2018 een nieuwe weg in. Eigenaren Evert en Marlies Thielen stoppen met à la carte koken. Het sfeervolle boerderijrestaurant is voortaan op afspraak open voor groepen vanaf 10 personen. Private dining is het nieuwe horecaconcept. Ambachtelijk, regionaal en puur koken blijft daarbij het uitgangspunt.

“We kijken met plezier en trots terug op de tijd, die achter ons ligt. We slaan een nieuwe weg in, om een nieuwe uitdaging te vinden in ons mooie vak”, laten chef-kok Evert Thielen en zijn gastvrouw Marlies weten.

In plaats van à la carte koken, gaat het restaurant open op afspraak voor groepen vanaf tien personen. Naast lunches en diners, zorgt het horeca echtpaar voor de culinaire invulling van vergaderingen, presentaties of bedrijfsjubilea.

Verder is Gertruda Hoeve af te huren voor proeverijen en barbecues. Het monumentale boerderijrestaurant beschikt over een eigen parkeerplaats, een ruim terras en een sfeervolle serre.

Op locatie

Evert en Marlies Thielen zijn op locatie in te huren als freelance chef-kok en gastvrouw/sommelier. “We kunnen bij mensen thuis of in het bedrijf komen koken. Bijvoorbeeld ter ere van een huwelijksjubileum, verjaardagsfeest of andere (feestelijke) gelegenheid.”

Het werken met pure en eerlijk ingrediënten, is en blijft het handelsmerk van Gertruda Hoeve. Chef-kok Evert Thielen staat bekend als ambachtelijk kok met een voorliefde voor regionale producten. In zijn gerechten combineert de ervaren kok het beste van nu met de vaktechnieken en de smaken van vroeger.

Eerlijke en regionale producten

Gertruda Hoeve is enthousiast lid van Euro Toques Nederland. Dit samenwerkingsverband van chef-koks en restaurateurs in Nederland schrijft het duurzaam werken met eerlijke, ambachtelijke producten van Hollandse bodem met hoofdletters.

Het Brabantse boerderijrestaurant is bekend vanwege huisgemaakte, regionale producten zoals appelstroop, confituur, Breugelse mosterd.

Voor horecavakbroeders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, is Gertruda Hoeve te huur of te koop.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: