Nieuwe Délifrance in Veldhoven

28 februari 2014
Nieuwe Délifrance in Veldhoven

Afgelopen weekeinde is in Veldhoven een nieuw restaurant van Délifrance geopend, dat is gevestigd in het tuincentrum Life & Garden. Ook voor passanten is er de mogelijkheid om te genieten
van een kop lekkere koffie met een lekkernij of van een uitgebreide lunch.

*Ruim bemeten*
Het restaurant telt meer dan 40 zitplaatsen. Daarnaast kan er bij lekker weer worden plaatsgenomen op het terras, waar nog eens 60 zitplaatsen zijn. De ligging is perfect naast een drukke fietsroute, Maxima Medisch Centrum en een groot bedrijventerrein bevindt zich om de hoek.

*Online bestellen*
Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen, welke kan worden afgehaald of door het restaurant zal worden thuisbezorgd. Het restaurant staat onder leiding van ondernemer Frank Luirink, die tevens de eigenaar is van het tuincentrum.

*Délifrance Franchise Formule*
De Délifrance Franchise Formule bestaat al 30 jaar in Nederland. Het is een internationaal concept en omvat in Nederland inmiddels meer dan 65 restaurants en 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws