Nieuw avontuur voor Meesterkok Huub Biro

23 februari 2012
Nieuw avontuur voor Meesterkok Huub Biro

Deze week opent Trattoria Senza Nome in Maastricht haar deuren voor het publiek. Na een grondige renovatie in het klassieke pand gaat voor SVH Meesterkok Huub Biro een droom
in vervulling: “Ik ga een nieuw avontuur aan in de vorm van een Italiaanse trattoria. Dit concept wil ik al jaren voeren, mijn droom komt nu werkelijk uit.”

*Eindelijk een trattoria*
Na 12,5 jaar Ca’del Biro en Giallo e Rosso gerund te hebben, werd het tijd voor Biro een nieuwe zaak. Op dezelfde locatie in nostalgisch Wyck, maar naar een concept dat Biro altijd al wilde voeren: een trattoria met klassieke en huisgemaakte gerechten zonder poespas.

*Gerechtjes aan de bar*
Biro: “Ik werk met pure Italiaanse seizoensproducten van de hoogste kwaliteit. We importeren vanuit Italië en bereiden de verse producten direct in onze open keuken. Bij weinig tijd kunnen gasten ook genieten van kleine gerechten aan de bar waar de verse vleeswaren gesneden worden.”

Foto: Guy van Grinsven

~Frank Lindner~

Overig nieuws