Nederlandse topchefs te zien in spannende kookwedstrijd ‘Snackmasters’

14 april 2021 | Redactie

Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht chefkoks die strijden om de felbegeerde titel Snackmasters 2021. In het nieuwe programma ‘Snackmasters’ nemen wekelijks twee koks het tegen elkaar op om een iconische snack zoals een sultana en hamka’s zo identiek mogelijk na te maken. Wie van de chefs wordt de winnaar van het eerste seizoen? Deze spannende afvalrace wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen en is vanaf dinsdag 27 april wekelijks te zien bij RTL 4.

In ‘Snackmasters’ gaan acht chef-koks de strijd met elkaar aan om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. Miljuschka neemt de kijker elke week mee naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen restaurantkeuken de snacks proberen na te maken.

Van hartige tot zoete snacks

In het spannende kookprogramma draait het om hartige en zoete snacks waarvan we allemaal weten hoe ze smaken, maar hoe worden deze snacks gemaakt en met welke ingrediënten? De competitieve chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack (onder tijdsdruk) te kraken. De chef waarvan zijn/haar snack het dichts bij het origineel zit, gaat naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt wordt bepaald door de makers van de originele snack. Welke chef kroont zich uiteindelijk tot Snackmaster 2021?

Foto: Mark Engelen

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
''De eerste doorgroeimogelijkheid is een feit''

Familierestaurant Midas uit Woerden heeft de knop omgezet en is in deze tijd volledig gaan bezorgen naar particulieren via hun cateringlocatie. Nieuwe fietsen en auto’s erbij én een nieuw filiaal in Berkel en Rodenrijs. Door een nieuw filiaal te openen en een kleine steun van de overhei ...

Achtergronden Internationaal
Just Eat Takeaway gaat supermarktartikelen leveren

Lieferando.de opent zijn deuren voor de levering van supermarkten. Hierdoor is het voor meer dan 12 miljoen gebruikers mogelijk om bijna alles met betrekking tot voedsel en geselecteerde supermarktartikelen te bestellen. Verwacht wordt dat de leveringen gemiddeld 20-30 minuten zullen duren. Het bedr ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: voorsorteren op de toekomst

Ik ben druk met offertes opvragen. Voor een klant die een complexe website moet laten bouwen. En voor wat renovatiewerk aan een ‘oude dame’, een huis uit 1906. Het is een pittige zoektocht om de juiste leveranciers te vinden die de klus kunnen klaren. Je komt de gekste dingen tegen al ...

Gastronomie
Restaurant Intens haalt sterrenkwaliteit in huis

Positieve energie doorgeven en in verbinding blijven met je medewerkers en je gasten. Dát is in coronatijd, als je hotel en restaurant gesloten is, best een uitdaging. Je kunt er dan voor kiezen om bij de pakken neer te gaan zitten óf je denkt in kansen en mogelijkheden. Restaurant Int ...

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Interview
''Positief vooruit blijven kijken naar de toekomst''

Pablo van Dick (openingsfoto), Linda Hogerhorst en Hertzog Olivier (foto onderaan artikel) runnen het restaurant Eet-Lokaal aan de Markt-Wittenburgstraat in Zevenaar. De horeca, die voor een lange tijd gesloten was, mag sinds 28 april 2021 weer gedeeltelijk open. Pablo van Dick en Hertzog Olivier ve ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: