Nationaal Kampioenschap Horeca in beeld

26 maart 2011 |

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar een fotoverslag van de spannende finaledag van het door SVH georganiseerde Nationaal Kampioenschap Horeca voor leerlingen op 26 maart jongstleden in Ahoy Rotterdam. Het was voor de 24e keer dat studenten uit heel Nederland in het kader van de studiebeurs Skills Netherlands de strijd met elkaar aangingen tijdens wedstrijden die bepaalden wie de beste leerling-kok, leerling gastheer/-vrouw en leerling-kastelein van 2011 is.
Op de bekendmaking kwam veel publiek af.


Volop concentratie bij de jonge kasteleins.


Lopen en serveren vanaf het dienblad.


Hoe heten al die cocktails ook al weer?


Bob Schut, voorzitter van SVH, aan het woord over passie voor het vak en het belang van een goede opleiding.


Het wachten op de bekendmaking is zenuwslopend.


Karel de Vos in gesprek met de juryvoorzitter van het NK leerling-kastelein.


Verrassing en ongeloof, maar de tweede plek is echt voor Monique Verstraten.


Denise Seffelaar is ongelooflijk blij na het horen dat ze eerste is geworden.


Karel de Vos vraagt Seffelaar om een eerste reactie.


De leerling-gastheren en -gastvrouwen zijn nu aan de beurt.


Trots als een pauw komt Niek Groen naar voren voor zijn tweede plaats.


Kimberly Thorne slaat de handen voor het gezicht nadat ze hoort dat ze tot winnares is uitgeroepen.


De nummers één, twee en drie van het NK leerling-gastheer/-gastvrouw met in het midden een zichtbaar geëmotioneerde Thorne. Links winnaar van de derde plek; Geert Lommen.


De jonge koks moeten tot het laatst wachten voordat zij weten wie de beste leerling-kok is.


Presentator Karel de Vos in gesprek met juryvoorzitter en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt.


De winnaars van het NK leerling-kok (vlnr): Raymond Plat, Ollie Schuiling en Robert Poel.


De winnaars van de drie wedstrijden gezamenlijk op het erepodium.


Alle nummers één, twee en drie poseren voor de aanwezige pers, familie en vrienden.

Foto's: Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: