Nationaal Kampioenschap Horeca in beeld

26 maart 2011 |

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar een fotoverslag van de spannende finaledag van het door SVH georganiseerde Nationaal Kampioenschap Horeca voor leerlingen op 26 maart jongstleden in Ahoy Rotterdam. Het was voor de 24e keer dat studenten uit heel Nederland in het kader van de studiebeurs Skills Netherlands de strijd met elkaar aangingen tijdens wedstrijden die bepaalden wie de beste leerling-kok, leerling gastheer/-vrouw en leerling-kastelein van 2011 is.
Op de bekendmaking kwam veel publiek af.


Volop concentratie bij de jonge kasteleins.


Lopen en serveren vanaf het dienblad.


Hoe heten al die cocktails ook al weer?


Bob Schut, voorzitter van SVH, aan het woord over passie voor het vak en het belang van een goede opleiding.


Het wachten op de bekendmaking is zenuwslopend.


Karel de Vos in gesprek met de juryvoorzitter van het NK leerling-kastelein.


Verrassing en ongeloof, maar de tweede plek is echt voor Monique Verstraten.


Denise Seffelaar is ongelooflijk blij na het horen dat ze eerste is geworden.


Karel de Vos vraagt Seffelaar om een eerste reactie.


De leerling-gastheren en -gastvrouwen zijn nu aan de beurt.


Trots als een pauw komt Niek Groen naar voren voor zijn tweede plaats.


Kimberly Thorne slaat de handen voor het gezicht nadat ze hoort dat ze tot winnares is uitgeroepen.


De nummers één, twee en drie van het NK leerling-gastheer/-gastvrouw met in het midden een zichtbaar geëmotioneerde Thorne. Links winnaar van de derde plek; Geert Lommen.


De jonge koks moeten tot het laatst wachten voordat zij weten wie de beste leerling-kok is.


Presentator Karel de Vos in gesprek met juryvoorzitter en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt.


De winnaars van het NK leerling-kok (vlnr): Raymond Plat, Ollie Schuiling en Robert Poel.


De winnaars van de drie wedstrijden gezamenlijk op het erepodium.


Alle nummers één, twee en drie poseren voor de aanwezige pers, familie en vrienden.

Foto's: Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: