Mooie Boules verkozen tot beste hospitality concept 2019

27 november 2019 | Thijs Jacobs

De eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland ‘Mooie Boules’ zijn gisteravond verkozen tot beste hospitality concept van Nederland. Mooie Boules wist de vakjury van de Entree Awards 2019 in Theater Amsterdam weg te blazen met een ijzersterk ‘doe-horeca’ concept dat zich richt op boulen, eten en borrelen.

Iedere Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en streetfood. Oprichter Rogier van Genugten zegt: ‘’Rotterdam geeft ons het vertrouwen om Mooie Boules steeds verder uit te rollen en deze award is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Op vrijdag 29 november opent Mooie Boules Delft haar deuren, begin volgend jaar volgen Breda en Eindhoven en mid 2020 Den Haag en Nijmegen.’’

Boulen, eten en borrelen

Grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Met 8 boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel én  - de inmiddels famous -  karaoke room is de Mooie Boules beleving compleet. In 2018 opende de eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland haar deuren in Amsterdam, waarna in juni 2019 Rotterdam een nieuwe vestiging in een karakteristieke metaalfabriek volgde. Samen met local heroes Ron de Jong, Kaapse Brouwers en Man met Bril is het nostalgische potje jeu de boules een doorslaand succes en brengt menig levensgenieter hier wekelijks zijn avond door. Mooie Boules heeft de ambitie om zoveel mogelijk generaties te verbinden door ze aan het boulen te krijgen in Nederland en daarbuiten.

Prijswinnende topchefs

In samenwerking met prijswinnende topchefs als Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Rong de Jong (Bokaal) en Michiel van der Eerde (BAUT) zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en alcoholische versnaperingen. Mooie Boules Rotterdam eigenaar Daan van Hal zegt: ‘’We zijn blij verrast dat we in zo’n korte tijd  een succes zijn in Rotterdam. Het is fantastisch om te zien hoe jong en oud samenkomt en elke avond een ontspannen sfeertje weet neer te zetten. De sleutel tot succes is ook de samenwerking met lokale ondernemers als Man met Bril, Ron de Jong en Kaapse Brouwers.’’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: