Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn

27 maart 2018 | David Bakker
Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn<

OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van Booking Holdings, maakt het restauranthouders en managers makkelijker om hun onderneming in de gaten te houden wanneer ze weg zijn van het restaurant, door de introductie van de hospitality producten GuestCenter en OpenTable Connect.

De app, beschikbaar voor iPhone en Android, maakt het voor restaurateurs mogelijk om de juiste beslissingen te nemen – waar en wanneer ze zich ook bevinden. De producten bieden data, inzichten en middelen die nodig zijn om de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen, zodat restaurateurs fantastische gastvrijheid en service kunnen bieden aan hun gasten.

De belangrijkste voordelen

Business inzichten on the go. Begrijp hoe vol het restaurant is, vergelijk dit met het gemiddelde van de afgelopen 4 weken en weet wanneer de piektijden zijn, allemaal met een simpele blik op de app vanuit waar je ook bent. Verkrijg waardevolle inzichten; dagelijks, maar ook op speciale feestdagen als Valentijnsdag, Moederdag en Oudjaarsavond.

Service is goed voorbereid. Weet welke tafels VIP zijn, een grote groep, of welke gasten een speciale gelegenheid vieren. Zorg ervoor dat het team goed voorbereid is op iedere verandering die wellicht om extra aandacht vraagt, zodat uw gasten de perfecte gastvrijheid ontvangen.

Manage reserveringen en gastenboek. Zit bovenop de status van de reserveringen met de mogelijkheid om notities en details over gasten te bekijken. Maak en bewerk reserveringen met de GuestCenter iPhone app, de Android app volgt enkele weken later.   

Ontvang meldingen. Mis nooit meer een VIP of lastminute afmelding met de push-meldingen. Zo ontvang je een alert wanneer nieuwe boekingen zijn gemaakt of wijzigingen en annuleringen in bestaande boekingen.

De app

Adrian Valeriano, Vice President EMEA, OpenTable: “We begrijpen dat het runnen van een restaurant 24/7 eisen stelt aan eigenaars en managers, en voor mensen met meer dan één locatie worden deze eisen vermenigvuldigd. De app creëert een extra verbinding tussen OpenTable en restaurateurs / managers door hen te helpen hun bedrijf op een eenvoudige en flexibele manier beter te begrijpen en te verbeteren. Ze hebben toegang tot gegevens, zelfs als ze niet in de buurt van het restaurant zijn en geen toegang hebben tot een computer of tablet, waardoor ze hun bedrijfsvoering snel en efficiënt kunnen optimaliseren en continue geweldige gastvrijheid kunnen bieden."

GuestCenter

De app is beschikbaar voor alle restaurantpartners die GuestCenter en OpenTable Connect gebruiken. GuestCenter is het cloud-gebaseerde horecaproduct van OpenTable voor restaurants over de hele wereld, beschikbaar op iPad en internet. GuestCenter is ontworpen en op maat gebouwd om restaurateurs te helpen hun service te optimaliseren en te profiteren van data-driven inzichten om ervoor te zorgen dat hun restaurant zo efficiënt mogelijk werkt. OpenTable Connect is een gemakkelijk te gebruiken management- en marketingtool voor restaurants waarmee ze reserveringen kunnen maken, wijzigen en beheren.

Trots

"We zijn ongelooflijk trots op onze horecaproducten en zijn gepassioneerd over het ondersteunen van restaurants over de hele wereld bij het bieden van gastvrijheid van wereldklasse. We zijn heel enthousiast over de toevoeging van de producten Guest Center en Connect en op de manier waarop we restaurateurs helpen hun bedrijf te runnen en te laten groeien, " concludeert Valeriano.

GuestCenter en Connect integreert real-time beschikbaarheid van restaurants op het OpenTable-netwerk, dat plaats biedt aan meer dan 24 miljoen dinergasten per maand in meer dan 45.000 restaurants over de hele wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: