Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn

27 maart 2018 | David Bakker
Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn<

OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van Booking Holdings, maakt het restauranthouders en managers makkelijker om hun onderneming in de gaten te houden wanneer ze weg zijn van het restaurant, door de introductie van de hospitality producten GuestCenter en OpenTable Connect.

De app, beschikbaar voor iPhone en Android, maakt het voor restaurateurs mogelijk om de juiste beslissingen te nemen – waar en wanneer ze zich ook bevinden. De producten bieden data, inzichten en middelen die nodig zijn om de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen, zodat restaurateurs fantastische gastvrijheid en service kunnen bieden aan hun gasten.

De belangrijkste voordelen

Business inzichten on the go. Begrijp hoe vol het restaurant is, vergelijk dit met het gemiddelde van de afgelopen 4 weken en weet wanneer de piektijden zijn, allemaal met een simpele blik op de app vanuit waar je ook bent. Verkrijg waardevolle inzichten; dagelijks, maar ook op speciale feestdagen als Valentijnsdag, Moederdag en Oudjaarsavond.

Service is goed voorbereid. Weet welke tafels VIP zijn, een grote groep, of welke gasten een speciale gelegenheid vieren. Zorg ervoor dat het team goed voorbereid is op iedere verandering die wellicht om extra aandacht vraagt, zodat uw gasten de perfecte gastvrijheid ontvangen.

Manage reserveringen en gastenboek. Zit bovenop de status van de reserveringen met de mogelijkheid om notities en details over gasten te bekijken. Maak en bewerk reserveringen met de GuestCenter iPhone app, de Android app volgt enkele weken later.   

Ontvang meldingen. Mis nooit meer een VIP of lastminute afmelding met de push-meldingen. Zo ontvang je een alert wanneer nieuwe boekingen zijn gemaakt of wijzigingen en annuleringen in bestaande boekingen.

De app

Adrian Valeriano, Vice President EMEA, OpenTable: “We begrijpen dat het runnen van een restaurant 24/7 eisen stelt aan eigenaars en managers, en voor mensen met meer dan één locatie worden deze eisen vermenigvuldigd. De app creëert een extra verbinding tussen OpenTable en restaurateurs / managers door hen te helpen hun bedrijf op een eenvoudige en flexibele manier beter te begrijpen en te verbeteren. Ze hebben toegang tot gegevens, zelfs als ze niet in de buurt van het restaurant zijn en geen toegang hebben tot een computer of tablet, waardoor ze hun bedrijfsvoering snel en efficiënt kunnen optimaliseren en continue geweldige gastvrijheid kunnen bieden."

GuestCenter

De app is beschikbaar voor alle restaurantpartners die GuestCenter en OpenTable Connect gebruiken. GuestCenter is het cloud-gebaseerde horecaproduct van OpenTable voor restaurants over de hele wereld, beschikbaar op iPad en internet. GuestCenter is ontworpen en op maat gebouwd om restaurateurs te helpen hun service te optimaliseren en te profiteren van data-driven inzichten om ervoor te zorgen dat hun restaurant zo efficiënt mogelijk werkt. OpenTable Connect is een gemakkelijk te gebruiken management- en marketingtool voor restaurants waarmee ze reserveringen kunnen maken, wijzigen en beheren.

Trots

"We zijn ongelooflijk trots op onze horecaproducten en zijn gepassioneerd over het ondersteunen van restaurants over de hele wereld bij het bieden van gastvrijheid van wereldklasse. We zijn heel enthousiast over de toevoeging van de producten Guest Center en Connect en op de manier waarop we restaurateurs helpen hun bedrijf te runnen en te laten groeien, " concludeert Valeriano.

GuestCenter en Connect integreert real-time beschikbaarheid van restaurants op het OpenTable-netwerk, dat plaats biedt aan meer dan 24 miljoen dinergasten per maand in meer dan 45.000 restaurants over de hele wereld.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin Utrecht
Door Michelin bekroond Utrechts restaurant ElVi gaat sluiten

Restaurant ElVi in Utrecht sluit per 29 december 2018 de deuren. Eigenaren Elvira Kemman en Victor Fielmich hebben hun restaurant verkocht en oriënteren zich op nieuwe plannen in de horeca. ElVi had de afgelopen vijf jaar een Bib Gourmand-onderscheiding van restaurantgids Michelin. Utrecht b...

Awards
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin ...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven

De Consumentenbond roept de Tweede Kamer op de openbaarmaking van de inspectiegegevens van de horeca gemakkelijk toegankelijk te houden. Het kabinet wil alleen nog maar samenvattingen van de inspectierapporten publiceren, zonder overzichtelijke kleurcodering. De Consumentenbond vindt dit onacceptabe...

Opening Fastservice
SUGO Pizza Eindhoven feestelijk geopend

Op 12 december jongstleden openden horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen hun vierde SUGO Pizza in hartje Eindhoven. SUGO Pizza Eindhoven is het eerste filiaal van SUGO 'nieuwe stijl' en heeft een unieke stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. Als stunt werden tijdens ...

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans geopend in Bergen op Zoom

Bergenaren kunnen vanaf woensdag 19 december rollend naar huis na een bezoekje aan de nieuwe Bagels & Beans in de Lombardenstraat. Want naast alle bekende verleidingen op de kaart serveren ze hier een speciale bagel die je nergens anders in Nederland kunt krijgen. Het is de stad van de drie A...

Opening Bezorgen
Eerste fysieke restaurant van Deliveroo geopend in Hongkong

Deliveroo opende zojuist zijn eerste fysieke restaurant in Hongkong. Op deze locatie kun je daadwerkelijk iets eten, maar het restaurant doet ook dienst als keuken voor zo'n vijftien bezorgconcepten. Marges De druk op het restaurant is hoog; de huurprijs per vierkante meter is een van de ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: