Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn

27 maart 2018 | David Bakker
Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn<

OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van Booking Holdings, maakt het restauranthouders en managers makkelijker om hun onderneming in de gaten te houden wanneer ze weg zijn van het restaurant, door de introductie van de hospitality producten GuestCenter en OpenTable Connect.

De app, beschikbaar voor iPhone en Android, maakt het voor restaurateurs mogelijk om de juiste beslissingen te nemen – waar en wanneer ze zich ook bevinden. De producten bieden data, inzichten en middelen die nodig zijn om de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen, zodat restaurateurs fantastische gastvrijheid en service kunnen bieden aan hun gasten.

De belangrijkste voordelen

Business inzichten on the go. Begrijp hoe vol het restaurant is, vergelijk dit met het gemiddelde van de afgelopen 4 weken en weet wanneer de piektijden zijn, allemaal met een simpele blik op de app vanuit waar je ook bent. Verkrijg waardevolle inzichten; dagelijks, maar ook op speciale feestdagen als Valentijnsdag, Moederdag en Oudjaarsavond.

Service is goed voorbereid. Weet welke tafels VIP zijn, een grote groep, of welke gasten een speciale gelegenheid vieren. Zorg ervoor dat het team goed voorbereid is op iedere verandering die wellicht om extra aandacht vraagt, zodat uw gasten de perfecte gastvrijheid ontvangen.

Manage reserveringen en gastenboek. Zit bovenop de status van de reserveringen met de mogelijkheid om notities en details over gasten te bekijken. Maak en bewerk reserveringen met de GuestCenter iPhone app, de Android app volgt enkele weken later.   

Ontvang meldingen. Mis nooit meer een VIP of lastminute afmelding met de push-meldingen. Zo ontvang je een alert wanneer nieuwe boekingen zijn gemaakt of wijzigingen en annuleringen in bestaande boekingen.

De app

Adrian Valeriano, Vice President EMEA, OpenTable: “We begrijpen dat het runnen van een restaurant 24/7 eisen stelt aan eigenaars en managers, en voor mensen met meer dan één locatie worden deze eisen vermenigvuldigd. De app creëert een extra verbinding tussen OpenTable en restaurateurs / managers door hen te helpen hun bedrijf op een eenvoudige en flexibele manier beter te begrijpen en te verbeteren. Ze hebben toegang tot gegevens, zelfs als ze niet in de buurt van het restaurant zijn en geen toegang hebben tot een computer of tablet, waardoor ze hun bedrijfsvoering snel en efficiënt kunnen optimaliseren en continue geweldige gastvrijheid kunnen bieden."

GuestCenter

De app is beschikbaar voor alle restaurantpartners die GuestCenter en OpenTable Connect gebruiken. GuestCenter is het cloud-gebaseerde horecaproduct van OpenTable voor restaurants over de hele wereld, beschikbaar op iPad en internet. GuestCenter is ontworpen en op maat gebouwd om restaurateurs te helpen hun service te optimaliseren en te profiteren van data-driven inzichten om ervoor te zorgen dat hun restaurant zo efficiënt mogelijk werkt. OpenTable Connect is een gemakkelijk te gebruiken management- en marketingtool voor restaurants waarmee ze reserveringen kunnen maken, wijzigen en beheren.

Trots

"We zijn ongelooflijk trots op onze horecaproducten en zijn gepassioneerd over het ondersteunen van restaurants over de hele wereld bij het bieden van gastvrijheid van wereldklasse. We zijn heel enthousiast over de toevoeging van de producten Guest Center en Connect en op de manier waarop we restaurateurs helpen hun bedrijf te runnen en te laten groeien, " concludeert Valeriano.

GuestCenter en Connect integreert real-time beschikbaarheid van restaurants op het OpenTable-netwerk, dat plaats biedt aan meer dan 24 miljoen dinergasten per maand in meer dan 45.000 restaurants over de hele wereld.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: