Michel Kloeg nieuw bestuurslid KHN

30 mei 2018 | David Bakker

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft op 29 mei 2018 horecaondernemer Michel Kloeg gekozen tot nieuw landelijk bestuurslid van de vereniging. Hij volgt Jos van der Vegt op die afscheid neemt omdat hij de maximale zittingsduur als bestuurslid heeft bereikt. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.

Michel Kloeg (58) is eigenaar van Beach Hotel Zoutelande en directeur van Hotel Bommeljé, Duinhotel Tien Torens, Mezger Lodges Domburg en naarzeeland.nl én mede-eigenaar van boekingsplatform tekust.com. Sinds 2008 is hij regiovoorzitter van KHN Zeeland. Samen met zijn regiobestuur heeft hij zich succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Zeeland. 

Krachtige vereniging

Michel Kloeg: "De komende jaren komt er in de horeca enorm veel op ons af: het aantal gasten blijft groeien en het aantal horecalocaties ook. Dat brengt kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld om te zorgen voor een gelijk speelveld en voor voldoende goed opgeleid personeel. Hiervoor is een krachtige branchevereniging cruciaal. Als we zorgen voor een goede lobby om regeldruk te verminderen en voor meer financieel voordeel, dan zijn we over vijf jaar sterker dan ooit. En ook lokaal kunnen we qua lobby nog veel bereiken!"

Juiste man op het juiste moment

Michel Kloeg is door een voordrachtscommissie, met stevige vertegenwoordiging uit de Ledenraad als kandidaat voorgedragen. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: "Met Michel hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Door zijn helikopterview weet hij het overzicht te bewaren. Met zijn enthousiasme, kennis en kordaatheid zal hij zeker een nuttige bijdrage leveren aan een toekomstbestendig KHN."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: