Michel Kloeg nieuw bestuurslid KHN

30 mei 2018 | David Bakker

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft op 29 mei 2018 horecaondernemer Michel Kloeg gekozen tot nieuw landelijk bestuurslid van de vereniging. Hij volgt Jos van der Vegt op die afscheid neemt omdat hij de maximale zittingsduur als bestuurslid heeft bereikt. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.

Michel Kloeg (58) is eigenaar van Beach Hotel Zoutelande en directeur van Hotel Bommeljé, Duinhotel Tien Torens, Mezger Lodges Domburg en naarzeeland.nl én mede-eigenaar van boekingsplatform tekust.com. Sinds 2008 is hij regiovoorzitter van KHN Zeeland. Samen met zijn regiobestuur heeft hij zich succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Zeeland. 

Krachtige vereniging

Michel Kloeg: "De komende jaren komt er in de horeca enorm veel op ons af: het aantal gasten blijft groeien en het aantal horecalocaties ook. Dat brengt kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld om te zorgen voor een gelijk speelveld en voor voldoende goed opgeleid personeel. Hiervoor is een krachtige branchevereniging cruciaal. Als we zorgen voor een goede lobby om regeldruk te verminderen en voor meer financieel voordeel, dan zijn we over vijf jaar sterker dan ooit. En ook lokaal kunnen we qua lobby nog veel bereiken!"

Juiste man op het juiste moment

Michel Kloeg is door een voordrachtscommissie, met stevige vertegenwoordiging uit de Ledenraad als kandidaat voorgedragen. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: "Met Michel hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Door zijn helikopterview weet hij het overzicht te bewaren. Met zijn enthousiasme, kennis en kordaatheid zal hij zeker een nuttige bijdrage leveren aan een toekomstbestendig KHN."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Euro-Toques Young Chef Award 2018

De wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques Nederland en mede mogelijk gemaakt door Gastvrij Rotterdam. De Young Chef of the Year wordt voor de 24ste keer georganiseerd. Vijf koks meten zich in deze strijd met elkaar op het gebied van productkennis, techniek en creativiteit. De Young...

Internationaal Interview Patisserie
Interview Pierre Hermé: de keizer van de macaron

Patissier Pierre Hermé heeft macaronwinkels over de hele wereld. Van Japan tot Amerika en van Thailand tot Marokko. En dat is dan nog maar een fractie van alle landen waar Hermé gevestigd is. Afgelopen jaar opende hij een dessertbar en winkel in samenwerking met het beautymerk L’...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: