Michel Kloeg nieuw bestuurslid KHN

30 mei 2018 | David Bakker

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft op 29 mei 2018 horecaondernemer Michel Kloeg gekozen tot nieuw landelijk bestuurslid van de vereniging. Hij volgt Jos van der Vegt op die afscheid neemt omdat hij de maximale zittingsduur als bestuurslid heeft bereikt. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.

Michel Kloeg (58) is eigenaar van Beach Hotel Zoutelande en directeur van Hotel Bommeljé, Duinhotel Tien Torens, Mezger Lodges Domburg en naarzeeland.nl én mede-eigenaar van boekingsplatform tekust.com. Sinds 2008 is hij regiovoorzitter van KHN Zeeland. Samen met zijn regiobestuur heeft hij zich succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Zeeland. 

Krachtige vereniging

Michel Kloeg: "De komende jaren komt er in de horeca enorm veel op ons af: het aantal gasten blijft groeien en het aantal horecalocaties ook. Dat brengt kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld om te zorgen voor een gelijk speelveld en voor voldoende goed opgeleid personeel. Hiervoor is een krachtige branchevereniging cruciaal. Als we zorgen voor een goede lobby om regeldruk te verminderen en voor meer financieel voordeel, dan zijn we over vijf jaar sterker dan ooit. En ook lokaal kunnen we qua lobby nog veel bereiken!"

Juiste man op het juiste moment

Michel Kloeg is door een voordrachtscommissie, met stevige vertegenwoordiging uit de Ledenraad als kandidaat voorgedragen. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: "Met Michel hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Door zijn helikopterview weet hij het overzicht te bewaren. Met zijn enthousiasme, kennis en kordaatheid zal hij zeker een nuttige bijdrage leveren aan een toekomstbestendig KHN."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: