Meuffels interim directeur SVH

5 juni 2013 |
Meuffels interim directeur SVH

Het bestuur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft John Meuffels aangesteld als interim directeur. Hij moet vaststellen welke producten en diensten van SVH nog toekomst hebben nu
het Bedrijfschap Horeca & Catering binnenkort wordt opgeheven. Ook werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) trekt zich per 2014 terug uit de Stichting. Tot de opdracht Meuffels behoort ook het in kaart brengen en uitvoering geven aan de personele gevolgen die dat voor de organisatie heeft.

Samenwerking is een optie
Meuffels: "Ik ga eerst onderzoeken of en welke mogelijkheden er zijn om onderdelen van de activiteiten van SVH te behouden voor de branche, in welke vorm dan ook, zelfstandig of in samenwerking met derden." Tot 1 januari 2014 blijft SVH horecaleerlingen, -medewerkers, -ondernemers en -opleiders ondersteunen met alle producten en diensten.

Producten en diensten
Deze producten van en voor de horecasector komen onder andere in het geding. Alle overige diensten kunt u nalezen op svh.nl. • Horecasterren; de wervingscampagne om jonge mensen te interesseren voor een beroepsopleiding en een loopbaan in de Horeca.
• Horecahelden; de campagne waarmee de beroepstrots wordt bevorderd.
• SVH Meestertitels; het uithangbord voor de sector waarmee direct duidelijk wordt dat een succesloopbaan binnen de horeca mogelijk is. De erkenning voor vakmanschap.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen pre ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: