Meuffels interim directeur SVH

5 juni 2013 |
Meuffels interim directeur SVH<

Het bestuur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft John Meuffels aangesteld als interim directeur. Hij moet vaststellen welke producten en diensten van SVH nog toekomst hebben nu
het Bedrijfschap Horeca & Catering binnenkort wordt opgeheven. Ook werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) trekt zich per 2014 terug uit de Stichting. Tot de opdracht Meuffels behoort ook het in kaart brengen en uitvoering geven aan de personele gevolgen die dat voor de organisatie heeft.

Samenwerking is een optie
Meuffels: "Ik ga eerst onderzoeken of en welke mogelijkheden er zijn om onderdelen van de activiteiten van SVH te behouden voor de branche, in welke vorm dan ook, zelfstandig of in samenwerking met derden." Tot 1 januari 2014 blijft SVH horecaleerlingen, -medewerkers, -ondernemers en -opleiders ondersteunen met alle producten en diensten.

Producten en diensten
Deze producten van en voor de horecasector komen onder andere in het geding. Alle overige diensten kunt u nalezen op svh.nl. • Horecasterren; de wervingscampagne om jonge mensen te interesseren voor een beroepsopleiding en een loopbaan in de Horeca.
• Horecahelden; de campagne waarmee de beroepstrots wordt bevorderd.
• SVH Meestertitels; het uithangbord voor de sector waarmee direct duidelijk wordt dat een succesloopbaan binnen de horeca mogelijk is. De erkenning voor vakmanschap.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: