Mazairac vertrekt bij Podium onder de Dom

25 januari 2018 | David Bakker

Chef en mede-eigenaar Leon Mazairac heeft in goed overleg met zijn compagnon Jan van der Grift besloten na ruim 10 jaar Podium een volgende stap te gaan zetten. Waar en wat dat is laat hij nog even in het midden. "Soms is het goed om even afstand te nemen van de onderneming om tot nieuwe ideeën te komen", aldus Mazairac. "En ondanks dat Podium nog altijd goed vol zit ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De stap naar Podium op de Domstraat in 2013 en de samenwerking met Hotel DOM was een logische stap. Zo ambitieus als we zijn hebben we daar met het team een mooie stabiele en voor Utrecht unieke zaak van gemaakt. Een zaak die Utrecht nodig had met allure, aandacht voor oprechte kwaliteit en losse maar hoogwaardige service."

Toekomst

Mazairac zal per 01 februari a.s. bij restaurant Podium onder de Dom vertrekken om zich volledig op zijn nieuwe project te richten. Zijn compagnon zal met het huidige team de zaak voorlopig gaan voortzetten. Of er daarna een nieuwe Podium komt voor het volgende project laat Mazairac nog in het midden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: