Masterclasses op Makro Horecadag

20 oktober 2014 |
Masterclasses op Makro Horecadag<

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd
programma, maar ook de masterclasses zorgen voor een leerzame en leuke dag. Hieronder een eerste overzicht en, zoals je ziet, meer dan reden genoeg om langs te komen in Vianen.

Er zijn de volgende masterclasses op het centrale punt:
Wild: Vogely
Kaas: Wil Leppers

Demonstraties op de afdeling:
Koffie: Rioba – Barista demonstraties
Felsgold: Pro ruimte
Diepvries: Sweet street - Fred Beckers
Vis: Oesters
Vis: Visfileren – Ari Kuijt
AGF: Paddenstoelen
AGF: Truffels
Brood: Topbakker
Vleeswaren: Holland Best
Spirits: Bols/Maxxium cocktailshakers

Hoe, waar en wanneer?
De Makro Horecadag vindt plaats in Vianen, in de geheel vernieuwde vestiging aan de Edisonweg 4. Je kunt er de gehele dag terecht voor inspiratie en informatie. De sessies beginnen rond 13.00 uur.

MEER LEZEN OVER DE MAKRO HORECADAG? KLIK HIER!
Programma sprekers:

13.10 - 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen?

13.40 - 14.00 Mark Tamsma. Uw loonkosten zijn te hoog!

14.10 - 14.20 Live interview met Joyce de Graas. Meer omzet met goed getraind personeel

14.20 - 14.40 Maarten van Opijnen. Contracten met uw personeel. Let op de kleine lettertjes

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: